Sunday, September 02, 2007

Känniääliöt!

Kännissä olet ääliö. Siitä on jauhettu. Vaikka ei pitäisi olla millään muotoa epäselvää, että juuri niinhän asia on. Kamppis on ilmeisen onnistunut, koska se on kirvoittanut huomattavan määrän keskustelua.

Blogistan kohisee. Just Sopivasti. Turisti. Birdy. Varahvontta. Pörrö.

Moni näkee clipissä tapahtuvan raiskauksen. Jengi siis kelailee asioita ihan omilla aivoillaan. Se lienee tekijöiden tarkoituskin.

Matkan varrella Sanoma Oy on poistanut yhteistyökumppaneiden listalta ja korvaanut Helsingin Sanomilla sekä Ilta Sanomilla.

Voisin heittää tähän parikin esimerkkiä analogioista muihin rikoksiin, mutta toisaalta en koe mielekkäänä rinnastaa niitä raiskaukseen, joten jätän tekemättä.

Mun nähdäkseni tuo ei kuitenkaan ole ollut alkujaankaan mikään kannanotto raiskausta suvaitsevan mielipiteen puolesta. Vai pitäisikö siinä sanoa isolla, että “juo vaan, se on raiskaajan vika.”.

Ei rikos voi olla uhrin vika, sanoohan sen jo järkikin. Sen sijaan jokainen voi ihan omilla toimillaan pienentää todennäköisyyttä joutua rikoksen uhriksi. Aikuisilta sitä jopa voisi odottaa (ehkä jopa vaatia). Julmaa, raadollista mutta realistista. Jos se pää kerta pitää saada sekaisin, niin tehköön sen riskit minimoiden.

Tietysti tämäkin näkökulma on kaksinaismoralistisen ajattelun maailmassa tuomittava. Onhan Päihdelinkinkin keskustelualuea herättänyt huomattavaa kritiikkiä, josta suurin osa on muuta kuin rakentavaa. Vaikka siellä jopa nämä kakkosluokan ihmisiksi syrjäytetyt osoittavat kykenevänsä itsekriittiseen ja -ironiseen ajatteluun.

"Mutta kyllä se vaan niin on, että jos et vähintään kerran viikossa flippaa DMT-hyperavaruuteen kommunikoimaan fraktaalimaahisten kanssa, olet vitun tylsä tavis ja ali-ihminen!"

Muuta

Viinavero nousee 15 %. Helvetin hyvä. Sääli, ettei voi nostaa enempää.

Ishkur's Guide toElectronic Music on sisällöllisesti aivan mahtava palvelu, käytettävyyskin hyvä. Ja ah, nuo trancen ääniavaruudet :)

Tequilan sivut menee vähä hassusti rikki. No ainakaan ei tartte enää ongelmoida, ettei heidän blogiinsa pysty linkkaamaan.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 12:39 AM

Read or Post a Comment

Kavruni P kertoi että Tequilan sivut on rempassa. Ei voi kuulemma laittaa "under construction" teippiä siihen päälle niinku normaalit ihmiset. Pitää olla tämmönen luova ratkaisu. Siksi sivut näyttää siltä että ne on aina eri lailla rikki joka kerta kun sinne menee.

(sormen pyöritystä ohimon kohdalla)

Posted by Anonymous zepander @ 10:00 AM #
 

Alkoholiteemastahan ois saanu jotain kivaa "Anniskeluluvat hetkellisesti hyllyllä, palaamme rempan jälkeen blaablaa".

Posted by Blogger Antti @ 10:06 AM #
 

"Cannesissa ei oltu ääliöi"

Posted by Blogger Zepander @ 1:23 PM #
 
<< Home