Wednesday, August 29, 2007

Esimerkkejä

On vähän sellainen fiilis, että tästä pitäisi sanoa jotain, mutta ei oikein keksi mitä. Onkohan ton huomioarvot tutkittu? Ja hieno kuponkikin. Vaikka ne lupaa viiden vuoden tippumattomuustakuun, niin mä tipuin heti. ;D

Meinasin tilata Tieteen Kuvalehden. Se on viihdyttävä. Eilen oli suora tippunut luukusta. Ois onnaillu kestotilaus sitä kautta, kaks ekaa lehteä erikoishintaan ja hillittömän kallis lahja siihen päälle. Jes! Tosin mitään mainintaa sen normaalihinnasta ei ollut. Ihan hillitöntä!

Klassiseen tapaan tuli ainakin kolmasti kyllä selväksi, että kylkiäisinä olisi saanut joko veitsisetin tai mp4-soittimen. Mitään detskuja ei niistäkään mainittu. Parhautta! Paitsi, että muotoonsa nähden oli aika kalliiksi arvioitu. Tilkkari oli vielä pultattu kiinni johonkin isoon lakanaan ja palautuskuoressa oli joku lärpäke. Siinä vaiheessa oli jo palanut käämi, mä halusin sen lehden, enkä askarrella, joten anti olla.

No olihan siellä pienellä sentään maininta, että voi tilata netistäkin. Siksikö siitä piti tehdä niin vaikeaa siitä kirjeellä tilaamisesta? Tietty on klassinen koulukunta, jonka mielestä suora on sitä parempaa, mitä pidempään ihminen viipyy sen parissa. Ehkä tossa oli se itseisarvo. Jäi tilaamatta.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 9:00 AM

Read or Post a Comment

Oras.
Rehellistä ja pikkusen liikuttavaa. Ihan tavan jorma pesemässä perseitään. Ja silti tossa kuvassa on jotain kallellaan...Hätkähdyttävää nähdä mies pytyllä istumassa hajareisin, pesemässä mitä ikinä peseekin.

Asentoko se on joka tekee äijästä riipaisevan haavoittuvan näköisen magenta-ihoineen, vai viikset ja ajan patina?

Tällasist reklaameist täti tykkäis.

Posted by Anonymous Anonymous @ 9:48 AM #
 

Olisiko mies sitten ollut vielä hätkähdyttävämmän näköinen vaatteet päällä vai miksi kummassa hänet on riisuttu alasti. [Tai mistä minä tiedän, ehkä ihmiset yleensäkin istuvat pöntöllä alasti ja siksi heillä kestää niin kauan.]

Kupongin ammattikenttä on hupsu. Mies kyllä toisaalta näyttää ihan ammattilaiselta.

à la:kin on kirjoitettu hassusti. Oraksen hana on kyllä intuitiivinen ja hieno, mutta sikäli epävarmoja ovat olleet, että ovat painaneet käyttöohjeet oikein mainokseen.

Posted by Blogger PA @ 12:37 PM #
 

Hehe mahtavaa!

Lisääpä Antti MOS2 blogispotin hakemistoon (http://www.blogispotti.fi/blogit/).

Posted by Anonymous Ville @ 5:25 AM #
 
<< Home