Tuesday, May 02, 2006

MOS-uutisia

Linkkilistaan ilmestynyt vähän puskaradiota, pari ihmiskäsiiin ja piirtämiseen uskovaa tahoa ja parisen markkinointia sivuavaa blogia.

Mainonta on syvältä -paitaprojekti etenee. Väriksi on varmistunut musta ja lady fit -malleja on tulossa. Hinta tulee olemaan törkeät 17 euroa. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vanhempien viestien kommenteista löytyi hieno oivallus. Nimetön kysyy, miksi Golden Cap käyttää muoto a astronautti, vaikka kieliopillisesti oikea olisi an astronautti. Näin minustakin, vaikka törkeää fingelskaahan siinä vedetään siinä missä suomalaissiirtolaiset äpylipaita aikanaan.

Blogin kokonaiskävijämäärä paukahti huhtikuussa yli 7000-rajapyykin. Tänään täyttyy 15.000 pällistellyn sivuston raja. Kyllä moisen kunniaksi yksi Vappu kannatti viettää. Noin 400 vakiovieraan joukosta löytyy mainostoimistotyöläisiä luovista proikkareihin, mediatoistojen ja medioiden väkeä, alan opiskelijoita, antikapitalisteja, vasemmistoaktiiveja, uteiliaita kuluttajia ja kaikkien edellämainittujen kanssa jollain tavalla samansuuntaisesti ajattelivia ihmisiä.

Mainosraati sullotaan ruumisarkkuun, arkku maakuoppaan ja tuhtikerros multaa päälle. Mutta. Ruumiin henki on ryöstetty uuden työnimellä Puhkianalyysi kulkevan tuotteen sisimmäksi. Analysoidaan luovan ideat puhki. Mikä onkaan lystimpää kuin nähdä negaatiopeikkoja vähän siellä ja täällä.

Luotettavalta taholta on myös kuulunut huhuja, että täällä saatetaan tulevaisuudessa nähdä sarja/pilakuvaa suoraan alan sisäpiirin kynästä. Viimeistään tässä vaiheessa täytyy pohtia käytettävää blogialustaa ja omaa URL:ää uudestaan. Voi olla, että muutamalle kynäilijällekin voisi olla temmellyskenttää jaardikaupalla käytettäväksi.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 1:01 AM

Read or Post a Comment

Vierityspalkki on listalla kahdesti. Epistä!

Posted by Blogger PA @ 5:04 AM #
 

Copypeistaamisen ihanuuksia.

Posted by Blogger Antti @ 5:13 AM #
 
<< Home