Wednesday, April 26, 2006

Päivän poiminnat

Eilen kiskaisin kahvit väärään kurkkuun kuullessani uutisen. Markkinoille on tulossa ehdottoman tarvelähtöinen tuote. Kotipitsa pyöräyttää MTV:n logon muotoisia pitsoja. Hurjaa. Kyseessä on siis kansainvälinen musiikkikanava, ei kotimainen kaupallinen.

Luova luokka sai taas nukahtamaan. Olen kolmen kokeilun perusteella vakuuttunut, ettei ohjelman sisältö ole riittävän kiinnostava, jotta se pitäisi silmät auki.

Adidas teki googlella jotain jännää. Luomus löytyy täältä . IT:n ihanuudesta johtuen en pääse itse kurkkimaan sitä. Ainakaan tästä fyysisestä sijainnista tällä goddamn koneella. Ehkä jossain joskus. Kertokaa jos sieltä löytyy jotain huikaisevaa.

RNO: Pia Rautakorpi-Hannula kirjoitti peloista, järjestä ja tunteesta. Huomio kiinnittyi kohtaan, jossa suomalaisen pörssiyrityksen johtajan kerrotaan ilmoittaneen yrityksen aikovan investoida brändiinsä. Seuraavat lauseet kertovat olennaisen. Jos ei ole tavoitetta, niin keinojen löytäminenkin on vähän hankalaa. Ja todennäköisesti keinovalikoimaan kuuluu pelkästään mainonnallisia juttuja.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:35 PM

Read or Post a Comment

Mitä se Addu teki? Kertokaa joku pls!!!11 :P

Posted by Blogger Antti @ 2:36 AM #
 

Teki kinkkisen futis-visailun jonka kysymyksiin löytyy vihjeet Google Earthista. Suht näppärä.

Posted by Anonymous Anonymous @ 6:07 AM #
 
<< Home