Wednesday, April 19, 2006

TC, YT, 3G, BB2, MTV...

Elisalla menee lujaa, henkilöstöä motivoidaan yt-neuvotteluilla ja on jo turhan paljon aikaa, kun viimeksi on korviin kantautunut tietoja yrityksen loisteliaasta tuotekehityksestä. Meillä on Suomessa Euroopan karmeimmat kapulat.

Syssymmällä Elisalla saattaa olla mahkuja. Kolmegee-kapuloita on silloin ihan kivasti liikkeessä ja Big Brother palaa ruutuun. Toinen tuotantokausi on pääsääntöisesti ollut suositumpi ja rajumpi kuin ensimmäinen. Norjassa älypuhelimet löivät itsensä läpi juuri Big Brotherin siivittäminä.

Maikkarin netti ja omat mobiilipalelut ovat vähän kuviota sotkeva juttu. Tekniikka, jossa itse tv-ohjelma, känny-tv ja podcastit saataisiin skulaamaan ristiin vaatisi aikamoista organisointia. Tässä kuviossa liian moni kokki ei ole välttämättä hyvästä. Potentiaali on olemassa, mutta olen hieman skeptinen vielä lopputuleman suhteen.

Samaan aikaan Saunalahti näkyy jo hyvin harvakseltaan telkkarissa ja TF pyörittää jäähyväisspottiaan. Ilmoittaa lopettaneensa mainonnan. Muutoinkin operaattoriraha taitaa suuntautua yhä enemmän jakelutiehen. Ja ehkä sisältöönkin kannattaisi panostaa. Olisihan vinkeää saada puhelimen täytteenä kaikki operaattorin tuoreimmat telluspotit. Kunhan tekisivät ensin hyviä...

Kirjoitti Antti Huttunen @ 10:30 AM