Sunday, February 19, 2006

Vieraskirja

Kertokaa nyt jotain itsestänne, olisi mainiota tietää millaiset ihmiset tätä lukevat. Vaikkapa ammatti ja asema, jotain.

Huomenna luvassa Mainosraati 2. Myös ehdotuksia arvosteltavaksi spotiksi otetaan vastaan.

Lyhyestä virsi kaunis. Tänään keskityn oikeasti tärkeisiin asioihin, joilla ei näin ollen ole mitään tekemistä markkinointiviestinnän kanssa. Paitsi ihmisyys.

Kirjoitti Konsonantti @ 4:14 AM

Read or Post a Comment

Mitäs,

takana jotain 12 vuotta copyttelua. Tällä hetkellä päätoiminen opiskelija ja sivutoiminen sisältövisiiri (raskaita yritysesittelyjä). Siinähän sitä. Muija, ei kakaroita, pari papukaijaa. Suomen asehulluin sivari.

Ja sinä?

Posted by Blogger Junakohtaus @ 4:48 AM #
 

Mä oon töissä taidekorkeakoulussa hallinnollisissa tehtävissä. Siis harmaatukkainen konttorirotta.

Posted by Blogger anna arsniva @ 7:24 AM #
 

Olen utelias. Ja aihe sivuaa kiinnostuksiani (ja arkeani).

Kirjoitat hyvin ja suollat tekstiä todel-la runsaasti. Eli jos jää päivä väliin, saa tahkota useammankin otsikon. Vielä olen kärryillä.

Sitä paitsi kuten Super Häpsiskäppiäinen, Hannu Konttinen on joskus sanonut, pieni säpinä on vain hyvästä.

Kun on pienet piirit ja virtapiirit, niin vesi joskus seisoo. Tällainen sisäiseksikin turbulenssiksi kutsuttu on ihan vain tervetullutta.

Posted by Blogger Hanna Kopra @ 12:44 PM #
 

Matkan(joka ei välttämättä vie minnekään)johtajanne on laskentatavasta riippuen 2-3 vuotta päätoimisena copyna alan kirjoittamattomia sääntöjä ja tabuja hämmästellyt persoona.

Osasyynä tähän (itsetuhoiseen?)käytökseeni on taustani, joka on mielenkiintoinen sekasikiö toimittajan työtä ja vähittäiskaupan hallintoa.

Posted by Blogger Konsonantti @ 2:01 AM #
 

Täällä siis ex-copywriter, joka kyllästyi mainosmaailman keskeytys- ja megafonikailotusmeininkiin ja ajautui mediatoimistoon.

Että oliko lopputulos sen parempi, sen saa jokainen itse päättää.

Posted by Anonymous Anonymous @ 5:35 AM #
 

Itsellä on käynyt mielessä yhtenä vaihtoehtona vastaava mediatstoloikkaus. Mitä annettavaa sillä sektorilla on ex-copyille?

Posted by Blogger Konsonantti @ 5:57 AM #
 

minä täällä, sinä siellä... hna:n tavoin, olen utelias. Olen hengessä mukana vaikka ala onkin tuttu vain kuluttajan näkökulmasta. Ja sinä vain osaat temmata mukaasi, kuten on joskus aiemminkin todettu. Jatka suoltamista, me luemme ja ajattelemme.

Posted by Anonymous Anonymous @ 1:18 AM #
 
<< Home