Thursday, February 16, 2006

Suutarin lapsista

Tequilan sivuja näyttää useampi etsineen sivuni hakukoneella, joten tässä suora linkki. PHS:n sivuilta tutun vedetään kelloa teeman jatkojalostus hymyilyttää joka kerta. Pieni juttu, mutta pienet asiat ovat useimmiten niitä kauneimpia. PHS:n sivu on näppärä, mutta huoneen esineiden soisi vaihtuvan.

SEK & GREY:n saitti on myös miellyttävä toteutus. Toisenlaisella lähestymisellä rakennetu RNO:n kotiluola viehättää myös kaikessa yksinkertaisuudessaan. Erilaisuudesuudessaan Bobin ratkaisu on tosin omaa luokkaansa. Erinomainen veto lauttasaarelaisilta.

Hasan. Voi voi. Erottuu ylimielisyydellään. "Emme tee mainoksia itsestämme, koska...". Niin varmasti. Toimiston oma markkinointiviestintä on parhaimmillaan kaiken kattava demonstraatio toimiston osaamisesta. No, Hasanin kohtaloa spekuloin tässä taannoin. Mutta visuaalisesti Hasain sivusto on hekumallinen kokemus kun seuraavaksi vilkaisee Batesin kanssa yhteenliitetyn Y&R:n sivustoa. Visuaalinen ilme ja käytettävyys ovat. En tohdi kirota.

Evia tarjoaa raikkaan toteutuksen, jonka mieleni assosioi aina rapakon taakse. Kirnauskis on ikävästi unohtanut päivittää sivujaan edes sen verran, että vanhentunut tieto saataisiin pois.

Mutta yllättäen nimeän päivän voittajaksi FCB/espan. Ja täältä löytyy heidän sivustonsa toinen osio.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:58 PM

Read or Post a Comment

Onko Telefinland RNO:n asiakas, vai onko firmalla todellai bänneri etusivullaan?

Tuo Tequilan veto-läppä oli kyllä aika hassu, mutta olipa muilta osin jälleen raivostuttava sivu. Ihan oikeastiko ne kuvittelevat, että joku jaksaa lukea tuota blogia, kun sinne päästäkseen joutuu aina kulkemaan etusivun ja välilatauksien kautta eikä suoraa linkkiä edes tarjota.

Huvitti, kuinka uusimman merkinnän kirjoittaja-copyn sukunimi oli Paatelma. Ilmeisesti nimen pitää olla mahdollisimman lähellä Paltemaata, jotta pääsee PHS:lle duuniin...

Taivas.com on myös kovin tylsä sivu, mutta slogan on sentään oiva.

Posted by Blogger PA @ 3:37 AM #
 

TeleFinland on RNO:n asiakas. Tehokkainta operaattorimainontaa tällä hetkellä.

Posted by Blogger Antti @ 4:51 AM #
 

Vanhemmalla selaimella Tequilan sivut tekee just sen raivostuttavimman jutun, edellinen-namikalla ei pääse poistumaan sinne mistä oli tulossa.

Posted by Anonymous Anonymous @ 1:03 AM #
 
<< Home