Monday, September 17, 2007

KVG

Okei, nyt mä sorrun tähän vaikkapa tämän blogin yli 100.000 sivunäytön kunniaksi. Eli mennään tänne johtaneisiin hakusanoihin ja katsotaan, josko jotain vinkeää löytyisi.

Ensin tältä päivältä: Evia Viherjuuri.
Mielenkiintoista. Onkohan viimeinkin tapahtumassa paluu Viherjuurille ihan noin nimimielessä. Olisi se parempi kuin tämä mun nyrjähtäneessä mielessäni aina enemmän lähdeveteen kuin markkinointiviestintään assosioituva nykyinen. Jotain varmasti tapahtuu, ei osakkeen kurssi olisi viime viikolla pompannut.

Nimihakujen ykkönen on sponsorointitoimisto Maljassa vaikuttanut, nyt ilmeisesti premium pullovesien parissa työskentelevä Tomi Grönfors. Herran energisyys ja ideoita pursuava mieli eivät voi unohtua.

Yllättäen Tissit löytyvät vasta sijalta 25. Niitä kiinnostavammaksi koetaan esimerkiksi Harjalan Esso, Al Qaeda, joku helvetin Antti Huttunen sekä mainonta +50.

Merkittävää on myös, että top-sataan kiilaa ainoastaa tietyssä kohderyhmässä tunnettu Pekin Pehku. Yhtä jännittävää on se, että Akselotli kiinnostaa kansaa tämän epätieteellisen tutkimuksen perusteella enemmän kuin Igglon laskin.

Karvahattu painii täsmälleen samoissa luvuissa kuin Ezpa, Timo Everi ja Vappunaamarin teko. Hieman alempana sama toistuu hakusanoilla Iso palli, Jari-Pekka Rautamaa sekä Kukkopuku.

Seuraava saa joka kerta kahvit nenästä. PHS haista vittu. Jääköön salaisuudeksi, mistä hakija on peräisin. Ei PHS:ltä kuitenkaan.

Mutta lopetetaan onnellisesti: +Rakas +hyvää +työpäivää +kortti hellyyttää aina.

Ihmeellinen tämä internet.

Edit: Kato perskele. Näinhän se on. Blogin nimi taisi olla enne. Perin viherjuurin ovelaa.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 1:08 AM