Wednesday, September 12, 2007

Jamo!!! Jamo!!! Jamo!!!

Ihan timanttia. Äärimmäisen nerokasta. Oivaltavaa mediankäyttöä ja täydellistä ajankohtaisuutta sekä konseptuaalista ajattelua. Unohtamatta rohkeutta. Ja helvetin hyvä tyyppi tekijänä. Onneksi olkoon Jamo!

Ai mitä helvettiä? No tätä. Luovat-blogissa lisää aiheesta. Löytyy tämän päivän Helsingin Sanomien talousosiosta.

Yksi ilmoitus. Kokosivu, eikä mitään piiperrystä. Suoraviivainen toteutus. Uteliaisuuden herättävä copy ja siten äärimmäisen vahvasti toimiva ohjaus verkkoon. Oikeasti toimiva, huikeiden lukujen valossa. Ja viesti , joka on kätketty rivien väliin. Ah. Eikä mitään turhaa tekonäppärääkikkailua.

<3 Sarkasmi.

Eikä siinä vielä kaikki. Yhden puhelinsoiton jälkeen sain kaupan päälle vielä epäkohtelias-kahvi-tunkee-kysymättä-nenään-naurut erään kontekstiin liittyvän henkilön nopeaa reagointia ja huumorintajua osoittavasta puhelusta poimitulle "Käytättekö Bobia vai PHS:ää?"-kysymykselle. Ja vastaukselle: "Ei, ihan omin voimin teimme.".

Voi voi, on tässä maassa enemmänkin vähintään saman tason suunnitteluosaamista, näkemystä ja oikeasti huikeita relevantteja ja katalyyttisiä ideoita. Tätä näkemyksentasoa verkon kanssa kasvaneen suunnittelijasukupolven esiinmarssi tulee tarkoittamaan. Onneksi.

Nyt voi jäädä vain odottamaan Sataman lupaamaa vastinetta. Eläköön dialogi.

Ja Jamo, sulle bisse tai vaikka tosi monta tästä riemunpäivästä. Heti jahka Kuopioon tulen visiteeraamaan seuraavan kerran. Tulipas ikävä aikoja, kun Koljonniemellä upeita konsepteja kehittelimme kera naurun. Se mökkikeikkakin on vielä odottamassa. Break a leg ;)

Kirjoitti Antti Huttunen @ 7:18 AM

Read or Post a Comment

Aivan ykköstä. Nopeaa reagointia päivänpolttavaan aiheeseen; täysin puskista ilman mediaseksikästä brändiä.

Ja se rohkeus! Muistakaa se. ROHKEUS! Meni syteen tai saveen, ei sillä ole mitään väliä. Munaa on oltava, olit sitten kukko tahi kana. Tahi se muna.

Terv. nimim. Meidänkin Capu käyttää Hurttaa.

Posted by Blogger Sanat on @ 1:23 PM #
 

Kommentoinkin jo Dagmarin blogissa, mutta lisättäköön nyt tännekin... Tänään lauantaina Kuopion kaupunki kutsui Hesarissa vastaavanlaisella kokosivun ilmoituksella Sarasvuon vaimonsa kanssa lemmenlomalle Kuopioon.

Täältä löytyy kuva Kuopion ilmosta: http://fastandloud.blogspot.com/2007/09/niin-huomiotalous-vastaa-kuin-sinne.html

Posted by Blogger Fast & Loud @ 9:49 AM #
 

Jeajeabeibe, näinhän ne lintuset vähän visertelivät joku päivä sitten.

Posted by Blogger Antti @ 10:31 AM #
 

Maria, Maria - ihanin talk show ikinä! - haastatteli viime viikolla (torstaina ehkä tuli se jakso?) Sarasvuota, joka lupasi kohdistaa shoppailunsa Kuopioon.

Posted by Anonymous Pöpö @ 3:10 AM #
 
<< Home