Saturday, May 12, 2007

Viherjuuri + 2.0

Tohon "Lue näitäkin" osioon lisäsin mielenkiintoisen suomalaisen yritysblogin. Edustaahan se oltaan jatkumoa, jota ajassa palatessa vastaan tulevat vihreät juuret. Tässä kohtaa kirjoittaja kumartaa nöyrästi. Mutta. Vieläkin mielenkiintoisemmaksi blogista tekee se, että siinä ei puhu väkinäisesti yritys, vaan ihmiset, jotka siihen liittyvät. Se henki. Entiset ja nykyiset. Ehkä tulevat. Osoittaa ymmärtämystä.

Savon Sanomissa Marko Ahonen kirjoittaa, että "Varmistin pois, kun Web 2.0:sta puhutaan". Mitään virallista määritelmää ei aiheelle ole ja tärkeintä on kuulemma uusi, viehättävä ja hienonkuuloinen termi. Osuvaa. Lopussa ehdotetaan, että eiköhän Web 2.0 ole kuollut ja kuopattavissa. No jaa. Aina tarvitaan termejä, jotta aiheesta voidaan puhua.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 2:00 AM

Read or Post a Comment

Mielenkiintoista, erittäin mielenkiintoista. Ainoa kohta joka tässä tökkii hieman vastaan, on tietysti admin. Sillä kun on valta varmasti myös evätä postauslupia niistä ex-evialaisilta joista ei niin hirveästi tykätä. Jos sellaisia on, mene ja arvaa.

Posted by Blogger Sanat on @ 5:34 AM #
 

Yhtään ex-evialaista ei ole evätty. Me tykätään kaikista!

-Eviabloggerin Admin & Concept Designer Veera

Posted by Blogger V Raju von En @ 11:04 AM #
 

Se on hienoa, nostan päähinettä ja kummarran!

Posted by Blogger Antti @ 11:11 AM #
 

Nopeaa reagointia, hyvä Evia! :)

Posted by Blogger Sanat on @ 11:02 PM #
 
<< Home