Tuesday, April 24, 2007

Kutsu tai tiedote

Erityisesti blogaavat ja blogaamisesta vaikka ihan ilmiönä kiinnostuneet lukijani. Nyt kuulolla! Torstaina 3. toukokuuta järjestetään blogipöhinää Nosturin Nousussa (Telakkakatu 8) alkaen klo 18.30.

Luvassa on hieman normaalista miitistä poikkeavaa meininkiä, sillä järjestävä taho on sopinut Igglon kanssa tapahtuman sponssaamisesta. Luvassa siis hieman juomista ja raksunaposteltavaa.

Tilaisuudessa on ohjelmaa alkaen n. klo 19, jolloin Igglon myyntijohtaja Björn Hammar sanoo sanasensa. Lisäksi luvassa on toisenkin, sähköiseen maailmaan liittyvän, kiinnostavan henkilön puheenvuoro.

Valokuvaus on sallittu klo 20 asti ilman, että erikseen tarvitsee kuvattavilta pyytää kuvauslupaa. Joten jos haluat varmistaa, ettei naamasi näy missään, niin naamioidu tai merkitse itsesi jonkinlaisella Paparazzit pois kimpustani! -merkinnällä tai näkyvään paikkaan liimatulla punaisella tarralla.

Järjestelyistä johtuen saapumisestasi sopii ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen (mari.koistinen (at) gmail.com. Samasta ososta voi kysellä myös lisätietoja, jos niitä kokee tarvitsevansa. Infoa myös täällä ja täällä.

Paikkoja on rajallisesti, joten nopiat syö hitaat. Sieltä mut löytää.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 10:24 PM