Friday, May 04, 2007

Viikkokooste

Electrolux aloitti internetin kautta seurattavan, kaksi kuukautta kestävän Kitchen Stage -lähetyksen huhtikuun lopulla Suomessa. Kitchen Stage ei ole valmiiksi käsikirjoitettu. Katsojat saavat seurata kahden kuukauden ajan oikeita ihmisiä, jotka elävät aitoa arkeansa. Näiden ihmisten keskusteluja ja toimintaa keittiössä voi seurata reaaliaikaisesti joka päivä klo 07-22.

Suomen Kitchen Stage -projektiin valittu perhe asuu paritalossa Tampereen keskustan tuntumassa pientaloalueella. Perheeseen kuuluvat vanhemmat Mika ja Tuija, kaksospojat Topi ja Tuukka, tytär Tittamari sekä Bernin paimenkoirat Fredi ja Kamu. Katsokaa ja hämmästykää.

--

Pakko kaivaa jo vanha juttu vielä esiin, mutta Parkkinen
puhui asiaa. Paitsi, että ei ihan noinkaan ole... Mutta siltä se kuvaillun kaltaisissa tilanteissa tuntuu.

--

Finlandia-talolla alkaa 12.5. Designtori -tapahtumien sarja. Tapahtumasta vetovastuussa ovat
Suomen taide- ja antiikkikauppiaiden yhdistys STAY ry ja Finlandia-talo Oy. Mukana on suomalaisia muotoilussa vahvoja yrityksiä ja mielenkiintoisimpien nuorten suunnittelijoiden uusia töitä. Klo 11-15 kestävän tapahtuman aikana on mahdollisuus herkutella design -tapasta. Niin ja hei, pyyhe mukaan. Siellä pääsee saunomaan!

--

Mikä on Lapinkullan kamppiksen viesti? Raikas ja täyteläinen? Kultamallas? Kullan arvoiset hetket? Missä ovat ne hetket? Konseptiajatus on kerrassaan mainio, mutta jotenkin. Äh. Äh. Todetaan nyt tähän kaikille oluen ystäville, että Kampin Rotterdamista löytyy Stallhagenia. Se on ison kumarruksen paikka se.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:37 PM