Tuesday, April 24, 2007

Nuoret luovat

Leijonan ja edustuspaikan metsästys on edennyt shortlistausvaiheeseen. Duuneja pääsee ihmettelmään täältä. Aihe oli haastava. Sanokaa nyt, mitä mieltä te olette näistä. Oma suosikkini on We can do it too sen enempää töitä analysoimatta.

Jumaliste, loistava oivallus jutun kuvituksessa. Journalismikin voi olla luovaa sisällöllisen arvokkuuden siitä kärsimättä. Toisaalta on hyvä, että tähän törmäsi netissä, koska nenästä tuleva kahvi tahraa sanomalehden ikävästi.

Sarjassa muuta noteeraamisen arvoista on Sulakkeen ostosreissu IRC-galleriassa. Sekä Habbo että Galleria viehättävät kontaktointivälineinä siksi, että yhteisö on rakentunut palvelun ympärille ja on siten helpommin tavoitettavissa ja määriteltävissä. Blogosfääri on subjektiivisen näkemykseni mukaan heterogeenisempi ja hajanainen kokonaisuus löyhempine keskittymineneen. Miten sen nyt sanoisi, välineenä haastavampi.

Ja Markku from Finland ponnisti verkosta telkkuun.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 1:23 AM

Read or Post a Comment

Olin jollain tasolla hieman pettynyt finalisteihin. Ei sillä että ne huonoja olisivat, kaikissa oli jotain ison mainostoimiston tuntua, mutta mikään niistä ei oikein herättänyt tunteita päätarkoituksessaan eli ei heränny pakottavaa tarvetta lahjoittaa afrikan naisille.

Posted by Anonymous Antti @ 3:07 AM #
 

Samma här. Eli ei mitenkään tunteisiin vetoavia juttua noissa finalisteissa. Muutama hieno, ammattilaisen otteella tehty juttu, mutta nuo tuskin sytyttävät ihmisiä lahjoittamaan rahaa.

Kuka muuten on Veikko? Mistä hän on tuttu? Olenko nyt jäänyt jostain paitsi?

Posted by Anonymous Kari @ 8:10 AM #
 

"Olin jollain tasolla hieman pettynyt finalisteihin."

Niin, vai olisiko sittenkin niin että tuomaristo on palkinnut niitä jotka eivät niinkään pyri tekemään asiakkaalle toimivaa mainosta, vaan suomelle voittoisa leiska. Noilla ei kyl tosin voiteta mitään!

Posted by Anonymous Anonymous @ 10:28 PM #
 
<< Home