Tuesday, December 05, 2006

Juhlista juttua

Arvoisa tasavallan presidentti Tarja Halonen,

Ilmaisen nöyrästi pettymykseni siitä, etten tänäkään vuonna tullut kutsutuksi linnanjuhliin. Toivon, että tulevina vuosina huomioitte minutkin vieraita kutsuessanne. Olen pettynyt, jos Paavo Väyrynen kävelee huomenna ovesta sisään.

Sitä paitsi, lähetys tulee tv:stä suorana, ja pienet lapset ovat tuolloin valveilla. Siinä mielessä olen taatusti vähemmän traumatisoiva ilmestys kuin Väyrynen.

Tai sitten en. Oli miten oli, tänään töissä juotiin glögiä ja naurettiin porukalla. Laulettiin joululauluja. Istuttiin kiireettä. Joulupukkikin kävi. Toi jokaiselle lahjan. Ylivoimaisesti hauskin oivallus oli Hesarin joulumainosaukeaminen käyttäminen joulupaperina.

Ei ylimääräistä paperiroskaa ja samalla hyötykäyttöä postiluukusta tulvivalle mainosmassalle. Ja nerokas piikki kaupalliselle juhlimiselle. Huomioarvo on huikea, tosin kiinnostavuus vain pakollisen hidasteen luokkaa.

Mielessä kävi myös HELVETIN HYVÄÄ JOULUA! Nyt 0€! -kortti, joka ammoin tehtiin joulukuun viimeisenä työpäivänä. Terveisiä siitä vastaavalle ihmiselle tai vastaavalle.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 7:34 AM