Monday, December 04, 2006

Case Keskusta

Ilta-Sanomien entinen päätoimittaja Antti-Pekka Pietilä jaksaa vieläkin itkeä saamiaan potkuja. Levikkitavoite ei täyttynyt joten vakanssille piti etsiä pätevämpi haltija. Siinä ei pitäisi olla mitään epäselvää. Kuten ei siinäkään, että lehtiä kansaa ei välttämättä kiinnosta lukea Keskusta-poliitikkojen toilailuista.

Muna&Mullikka uutisoi Pietilän todistaneen, että Keskusta-poliitikot ovat painostaneet häntä. Minusta se ei ole mikään uutinen. Painostus on realiteetti työelämässä. Kuule Antti-Pekka, elä sen kanssa. Jälkikäteen on turha nillittää.

M&M:nkin kannattaa olla varuillaan. Mitenkään yleentävään sävyyn lehti ei Keskustasta kirjoita verrattuna vaikkapa Kokoomukseen. Olen pitkään ollut siinä käsityksessä, että toimittajan kuuluisi pyrkiä objektiivisuuteen. Valitettavasti näyttää siltä, ettei siihen olettamukseen ole luottamista.

Aihetta sivuavat myös tuoreet lööpit, joissa kerrotaan, että Matti Vanhanen halusi suhteelta vain seksiä. Ei kai sekään ole tavatonta. Herraties kuinka paljon maailman historiassa on seksin ympärille rakentuneita suhteita. Vieläkö Mattia sanotaan harmaaksi persoonaksi? Mattihan on karju.

Näistä lähtökohdista odotan innolla, mitä PHS Keskustan kanssa tekee. Ainakin herkullisia eväitä huikean huomioarvon kamppikseen on ilmassa.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 3:46 AM

Read or Post a Comment

Kuka löytää tämän tekstin nokkelan traktoriviittauksen?

Posted by Blogger Antti @ 11:54 AM #
 
<< Home