Wednesday, November 29, 2006

Tervetuloa.

Jaajaa, vai nyt sitä saa. Kolme krossia sitä uusinta Mossia kiitos! Mestoilla taas hullun ja neron häilyvä liitos. Mainnonnast maininta otsikkopalkissa, aiheessa nalkissa. Koukussa kiehtovassa loukussa kuin kissa. Se ei karvoistaan pääse. Respketii tai ruoskaa, nähtäväksi jää se - mestoille juoskaa.

Mainonta on syvältä II, Mosii, Syvämainonta, Kakkonen, Big 2 - ja mitä näitä nyt on - on täällä, tässä ja nyt. Röhinää ja pöhinää on syntynyt ja synnytetty jo ennakkoon. Kiitos varhaisille testaajille. Kiitos myös kaikille linkittäneille ihmisille. Kiitos Sermihelvetille, jonka kommentti toimi liikkelle laittavana voimana. Kortena, joka katkaisi lopettamispäätöskamelin selän.

Kiitos grafiikkatiimille ja tekniselle osastolle. Kiitos sinulle avoisa lukija, vasta sinun subjektiivinen tulkintasi synnyttää sanoille merkityksen. Kiitos kaikille tahoille joilta olen saanut innoitusta.

Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen ovat tärkeitä asioita elämässä. Niiden avulla pääsee eteenpäin. Niinpä olen tätä juhlallista tilaisuutta varten opetellut jotain uutta. Koska täydellinen ja sarkastinen, päätin opetella kävelemään vetten päällä. Ei se niin vaikeaa voi olla, onhan sitä tehty aikaisemminkin tällä pienellä pallolla. Niin kerrotaan.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 3:32 AM