Thursday, November 30, 2006

Klassikko

Kuvallinen mainos myy paremmin. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Kutkuttava yhdistelmä sympaattisuutta ja anarkiaa, jättää hymyn huulille. Pieni on maailma, viereisissä huoneissa istuu ihmisiä, jotka tuntevat ilmoittajan. Saab kertoman mukaan myytiin tällä ilmoituksella ja soittoja tuli paljon. Tämä on yksinkertaisesti oivallus, jota ei voi kuin kadehtia.

Blogin ulkoasuun on pyritty tekemään pientä hienosäätöä, pahoittelemme haamupäivityksiä. Nyt otsikkopalkin pitäisi näkyä kokonaan ja reuna-alueen ääkkösongelmien pitäisi olla mennyttä aikaa. Samoin kuin yli rajojen juoksevien tekstien. Lisäksi firefoxia vaivannut räjähdysilmiö, joka heitti oikean palkin alareunaan on testitulosten mukaan onnistuttu korjaamaan. Pientä viimeistelyä ja viilausta tullaan suorittamaan vielä lähiaikoina.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 5:14 AM

Read or Post a Comment

Toi on niin maailman viehättävin ilmoitus (ja poni), oon käyny jo monta kertaa tänään ihastelemassa sitä. Lundan.comissa on myös tuon elämään letkeästi suhtautuvan Jari Lundanin kuva. Positiivariainesta. Seuraavaan myynti-ilmoitukseen sitten pojan kuva, jooko, Jari?

Posted by Blogger Qtea @ 11:00 AM #
 
<< Home