Friday, December 01, 2006

Summaus

On aika summata Kakkosen ensimmäisten päivien ja niitä edeltäneen ajan havainnot. Kantavammat aiheet ovat jo käsitellyt, mutta mielessä on muutama mielenkiintoinen, mutta hopealle jäänyt.

Ensimmäinen on Fortumin häsellys. Nostetaan hintaa ja perutaan kohotus. Espoolaisillehan luvattiin jo kerran, ettei hinta nouse kaupan myötä. Ja hinta oli nousta jopa enemmän kuin muilla Fortumin asiakkailla.

Asiakassuhdemarkkinoinnin kannalta tuo poukkoilu on tuhoisaa. Menetettyjen asiakkaiden lisäksi muiden asiakkaiden luottamus Fortumiin varmasti heikkeni. Uskottavuus kärsi hallaa. Eikä johdon kehno seivauskaan paljoa auttanut asiaa.

Toisena käsittelemättä jäi katselukorttikeskustelu. Seinään kiinnipultattu taulutelevisio ei ole enää niin ihana, kun katselukorttia pitäisi vaihtaa. Tuntui käsittämättömältä, että kanavia ei saa yhdelle kortille. Pakkohan se on olla mahdollista. Nyt sen on pakko olla mahdollista, kun ministeriö ärähti ja antoi käskyn, että kaikki samalle kortille, mars mars.

Lisäksi seurasin mielenkiinnolla FCB/Espan irtautumista ketjusta ja muodonmuutosta Ezpa-nimiseksi, johdon omistamaksi toimistoksi. Vielä kiinnostavampaa on nähdä, miten toimisto onnistuu omassa markkinointiviestinnässään. Toivottavasti emme näe Volvolla avannolle ajavia miehiä enää yhtään lisää.

Sitten yleisempää jaarittelua. Comebackin myötä tuntuu, että kadoksissa ollut kaksonen olisi löytynyt elämään. Minä ja blogi olemme symbioottisessa suhteessa. Toivottavasti hommasta koituu myös lukijoille entistä enemmän hyötyä. Tai edes ajatuksia.

Korostaisin, että kaikille mielekkäämpää on, jos lukijoiden suunnalta tulee kysymyksiä, kommentteja, havaintoja tai ajatuksia käsiteltäviksi aiheiksi. Ensimmäinen Krominoppa-palkinto myönnetään Qtealle, joka on kiitettävästi kommentoinut esilläolleita aiheita. Qtea, otatko yhteyttä, niin saat Krominopat liitettäväksi sivustollesi. Tai nouda ne Flickristä.

Vasemmasta laidasta löytyy nyt linkki, josta pääsette ehdottamaan linkkejä, huomauttamaan toimimattomista linkeistä tai vaikkapa kysymään jotain. Erityisesti suosittelen sitä heille, jotka Google tänne johdattaa, kun etsivät kysymykseen vastausta. Egotaivaaseen terkkuja, että "Top of Mind" voisi olla Suomeksi vaikkapa "Ensimmäisenä mielessä". Mielen huippu olisi myös hauska käännös. Monitasoisempi ja kryptisempi.

Ohjaillun ennakkohypen ohella paluusta on uutisoitu myös muissa blogeissa, mikä lämmittää kehnon sydäntä. Erityisen mukava oli löytää MOSII tuoreen Blogispotti-palvelun ensimmäisten lisäysten joukosta. Palvelun ideana on kerätä ajankohtaisesti kaikki maan parhaat blogikirjoitukset yhdelle sivulle. Toivomme palvelulle menestystä!

Toiset Krominopat jaetaan sille, joka ratkaisee countdownin alkaessa esitetyn arvoituksen. Se on samalla myös Kakkosen ensimmäinen Viikonloppuvisa.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 8:52 AM

Read or Post a Comment

Ou jee jee! Haen Flickristä tai varastan suoraan sun etusivulta, säädän tän ehkä huomenna. Megacoolia, pitää ehkä tuunautua kokonaan noiden tyyliin sitten, hmm.

Posted by Blogger Qtea @ 9:56 AM #
 

Kiitokset Blogispotti.fi -ylläpidon puolesta maininnasta ja linkistä!

Palvelu on avataan virallisesti maanantaina 4. joulukuuta, jolloin asian huomioiminen otetaan lämmöllä vastaan. :)

Posted by Anonymous Ville Aarnio @ 5:31 AM #
 
<< Home