Sunday, March 19, 2006

Haloo, nyt o sunnuntai

Otsikko on suora sitaatti kenties ärsyttävimmästä mainoksesta tällä hetkellä. Juuri tuon lausahduksen takia spotti ärsyttää. En edes tiedä miksi. Mutta naiskarakteriin on onnistuttu upottamaan ällöttävä lataus. Mikseivät feministit ole heränneet? Tämähän on pahempaa kuin mikään HM:n tekemä. Täytyy selvittää kenen on vastuu.

Mauritius&Mosambik kirjoitti perjantaina Young Creatives -kilvoittelusta. Yllättävää, että artikkelin perusteella jokainen mainittu taho oli oikaissut kiteytysvaiheen yli suoraan luovaan ideointiin. Ei sillä, ihan hauskoja juttujahan mukana oli, mutta ei mitään radikaalisti ajattelemaan haastavaa. Ehkä niistä vajaasta 130 työstä löytyvät vielä ne helmet.

En tajua miksi "Napakymppi" hakusana on viime viikon aikana lähentynyt "integroitu viestintä" haeskelua Googlen suosituimpana tänne liikuttavana terminä. Voi olla pettymys, ei pokea, ei paritusta. Vaikka aika hooker maailmassa mennäänkin.

Joku oli leimannut sen toisen iltapäivälehden sivuilla Tuomiojan tempauksen populismiksi. Voi olla. Toisaalta, jos poliitikko tietää sanan moraali ja sen, että jokaisella pitäisi olla omansa, voi olla, että Tuomioja noudattaakin omaansa, vaikkei se mene yksiin puoluetoverin vastaavan kanssa. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon taannoinen lakko vaikutti päätöstä nopeuttavasti. Ja kyllähän nyt paperityöläisille osoitetaan varovaista sympatiaa, vaikka lakon aikana ahneuttansa paheksuttiin niin isoon ääneen.

Huomenna lisää.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 10:11 AM