Saturday, March 18, 2006

Tasaraha, neljäsataa.

Oli pakko tulla heti jakamaan propsit Sotkan tuoreimmalle spotille (aiheena polkupyörä). Nyt alkaa olla linja kohdallaan ja konsepti toimimaan. Ei mitään mullistavaa vaan suoraviivaista ja simppeliä. Ei väkisin kikkailtua. Sekunnit käytetään tehokkaasti. Loistavaa PHS.

Päivän väsyneimmästä vastaa Kolumbus, jonka radiospotit ovat kuvottavia. Väsynyttä. Kannattaiskohan Kolumbuksen jättää perinteiset mediat muille ja käyttää vähän luovempia keinoja. Tai miksi Elisa edes haaskaa massia Kolumbukseen, kun Saunalahti vetää halpisrintamalla. No, tutkimattomat ovat Radiolinjan maineen kertaheitolla kuopanneen puulaakin aivoitukset. Tuolla menolla ei kyllä hyvä laula.

Mitäs muuta. Entisessä duunissa tekijäpako senkun pahenee. Eihän siellä ole ensi viikon jälkeen enää ketään. Aiheen tiimoilta eri yritysten rekrytointi nousi puheenaiheeksi. Toiset ilmoittavat eri vaiheissa hyvinkin tarkasti ottaneensa vastaan hakemuksen, aloittavansa haastattelut ja sitten päätöksen tehtyään päätöksestä kaikille hakijoille - ja jopa tulevaa hieman raottaen. Sitten ovat nämä toiset, jotka eivät vastaa mitään.

Jo rekryjen hoitamisesta saa useasti hyvää vihiä miten lafkassa asiat makaa muutoinkin. Vaikkei totuutta aina halua uskoakaan. Unohtaa ei sovi myöskään sitä, että homma on samaa maineenhallintakakkua kuin kaikki muukin.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 10:34 AM