Wednesday, March 15, 2006

Kusti se polkee

UMP:ltä lähtevät paperimiehet voivat huokaista helpotuksesta. Pääkaupunkiseudulla on akuutti työvoimapula alalla, jossa irtisanonut voivat jatkaa työtä tuttujen tuotteiden parissa. Postin aamujakelu takkuaa pahasti, eikä ihme jos työvoima saadaan kaikkoamaan palkkoja leikkaamalla. Moinen onkin näkynyt suoraan palvelun laadussa.

Laatu tuntuu tökkivät muutoinkin kuin aamujakelussa. Päivän postin joukkoon kun eksyy yhä useammin, jopa viikoittain muille osoitettuja kirjeitä. Kauhistuttaa ajatella, paljonko omaa postia joutuu muiden käsiin. Ykkösosoiteettomat sentään tulevat perille. Vaikka eipä siinä nipussa ole juurikaan riemuitsemisen aihetta. Tehotonta spämmiä hakuammuntana massalle, jolla ei oikeasti ole postinumeroa parempaa yhdistävää tekijää. Itse en ainakaan koe postinumeroa kovin tärkeänä identiteettini määrittäjänä.

Mutta onneksi Postin jakelujohtajan, Tapani Väisäsen mukaan palvelun tason mittarit osoittavat jo oikeaan suuntaan. Niin varmaan joo. Kilpailu olisi tervetullutta, ehkä laatu paranisi.

Eilen osui silmiin muuten aivan loistava TV-spotti. Musiikki nappivalintana, kuten sarjan aiemmissakin. Asialla kukas muu kuin Seppälä ja toimistona Bob. Mutta tämä tuorein on omasta mielestäni sarjan paras jakso tähän astisista.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:22 PM