Tuesday, February 26, 2008

Kuulumisia

Menköön kerrankin puhtaasti enempi henkilökohtaisilla asioilla tämä postaus. Koska on ollut kepeän huono omatunto tämän blogin laiminlyönnistä. Täällä on ollut hivenen hiljaista. Ihmekös tuo, kun aika on mennyt tärkeämpään ja tositärkeään.

Mutta ei hätää, maaliskuusta alkaen ajatuksiani saa nauttia, vihata tai rakastaa entistäkin säännöllisemmin. Joskin lokaatio tulee olemaan toisaalla kuin tässä osoitteessa, huomattavasti laajemman kohderyhmän tavoittavassa mediaympäristössä. Mutta lupaan linkata täältä joka kerta, jos suinkin muistan. Ja eiköhän tännekin riitä sanottavaa.

Tänään pöydälle ilmestyivät uudet käyntikortit. Jotta senior copy from now on. Novellikokoelman saanen ihmisten ihmeteltäväksi huhtikuussa. Hurjaa. Laittakaa meiliä, jos haluatte varata jo oman kopionne tuosta Espoo ug-kirjallisuuden varjoissa väijyvästä teoksesta.

Kai pitää se runokokoelma paukauttaa sitten perään ja fiksata romaanikässäri sellaiseen kuntoon, että kehtaa esitellä. Sana- ja kuvataiteen lisäksi pieteetillä väsäämämme biisi on viimein siinä kuosissa, että voi paukauttaa julki. Linkkaan sit. Ei mee pitkästi.

Hymyä helmikuun viimeisiin!

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:28 AM

Read or Post a Comment

Siis öööö herrajjesta? No, jään oottelee linkkejä. Ilmeisesti on eletty motivoittoinen kausi ja nyt kopsahtelee yhtä sun toista maailman ällisteltäväksi. Onnittelut!

Posted by Blogger Zepander @ 5:25 AM #
 

Niin mäkin suunnitteen aattelin, siis ööö herrajjesta, kun kattelin taakse päin ja mietin, mitä on tullut tehtyä. Näköjään sitä saa aikaiseksi, kun on selkeä päämäärä ja paras muusa.

Mut siis dänkjuu!

Posted by Blogger Antti @ 4:16 AM #
 
<< Home