Thursday, October 11, 2007

Hyvin on asiat

Mietin tässä juuri, miten sanoisi kauniisti, että anteeksi arvoisat lukijani tämä huomattavan laiska päivittymistahti, mutta muut yleisöt ovat saaneet jakamattoman energiani ja sanat. Ja Facebook on niin kiva.

Ja toisaalta markkinoinnin rintamalla ei silmiini ole osunut hirvittävästi mitään sellaista uutisoitua tai tiedonjyvästä, josta olisi suuremmin ollut sanottavaa. Ja omista duuneista ei puhuta. Paitsi sen verran, menköön, kun talkootyönä teen, että lupauduin alustavasti kolumistiksi. Hurjaa. Taas jännittää sillä toiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Paitsi, että nyt osui. Amnesty asialla. Toteutus on puhutteleva. Suhteuttakaa vaikkapa tähän tuo taannoinen kotimaisen tulokastoimiston väkivaltaspedeily, joka ilmeisesti oli joidenkin mielestä ihan ookoo. Tai Nelosen Dexter. Ehkä meillä on Suomessa oikeasti asiat ihan liian hyvin?

Ja toinen mainittava on Tervosen Karin kolumni. Kutakuinkin noin se tulee menemään.

Ne, jotka suunnistavat Funkiest-levykaupan ohi, niin poiketkaa poistamassa Pyhimyksen Salainen Maailma. Herran taito käyttää kaunista kieltämme on häkellyttävä, suorastaan virtuoosimainen. Ja flowkin toimii.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:31 AM

Read or Post a Comment

Siis kuinnii facebook on kiva? Ihan mopo.

Posted by Anonymous Luukkonen @ 8:41 AM #
 

Mopot on kivoja.

Posted by Blogger Antti @ 8:44 AM #
 
<< Home