Tuesday, August 22, 2006

Tienasin 40 miljoonaa

Aivan timanttia. Tulpakultahippu myönnetään nyt SOK:n asiakasomistajuutta nerokkaasti konkretisoivalle spotille. Ei liian kaukaa haettua tai muka hauskaa, vaan oikea, vahva ja rehellinen, mutta samalla sopivasti silmäkulman pilkettä sisältävä teos.

Juttuhan on simppeli, kuten parhaat jutut yleensäkin tapaavat olemaan. "Jos asioisit kaikissa omistamissasi ravintoloissa, joka päivä yhdessä, sinulta menee siihen 128 päivää. Ja jos sen jälkeen päätät käydä jokaisessa omistamassasi kaupassa, siihen menisi samaa tahtia 280 päivää enemmän. Sen jälkeen voit keskustella liikekumppaneidesi kanssa, kuinka tienasitte edellisvuonna taas 40 miljoonaa euroa.". Mitä siihen on lisättävää? Juuri noinhan asia on.

Tokihan joku on varmasti eri mieltä tästä. Hän voi vaikka hypätä mäkeä.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 10:49 AM

Read or Post a Comment

Hyppään mäkeä.

Minusta tuo on mainontaa kammottavimmillaan: me kuule välitämme sinusta (vaikka oikeasti haluamme vain rahasi ja mietimme jatkuvasti uusia keinoja saada ne). Ja saadakseen kaikki nuo edut täytyy OSTAA S-etukortti, eikä se ole ihan halpa. Eli täytyy maksaa saadakseen "ostohyvitystä".

Posted by Anonymous Anonymous @ 12:09 AM #
 

Et selkeästi usko osuuskuntatoimintaan.

Korttiahan ei osteta, vaan maksu on osakkuus osuuskunnasta, jonka saa takaisin erotessaan. Ja hommanhan voi maksaa bonuksilla.

Posted by Blogger Antti @ 3:47 AM #
 

Turvallisuushakuisuus on päivän sana.

Olikohan se Tapiola, joka ei-niin-kauan-sitten mainosti itseään korporaatioinvaasio-spotilla, jossa pamput halusivat ostoaikeissaan tavata yrityksen omistajan. Rouva respa sitten vei herrat seinän luo, jossa tuhansien asiakasomistajien kuvat komeilivat seinältä...

Posted by Blogger Mikko @ 6:19 AM #
 

Olen anonymousin kanssa samoilla linjoilla. Mielestäni tämä omistajuus-kampanja on täyttä savea. (Nyt saan hyvät ystäväni kimppuuni, jotka tutkivat tätä asiakasomistajuutta LTY:ssä www.lut.fi)

Vaikka itselläni onkin S-ryhmän kortti ja käytän sitä usein, en todellakaan koe omistavani osaa SOKista. Olen kerännyt huimat 300 euroa neljässä vuodessa. Joku voisi sanoa, että onhan sekin tietty jotain ja enemmän keskittämällä voisin saada vielä enemmän.

Koen aidon omistajuuden kyllä vähän eri tavalla.

Jos kävisin kaikissa "omistamissani" ravintoloissa, seuraavat sanani olisivat: "Moi mä oon Mikko ja mä oon alkoholisti."

Posted by Blogger Osakeyhtiö Huovinen @ 9:33 AM #
 
<< Home