Monday, August 21, 2006

Dörren

Jone Nikula dumaroi Idolsia. Jone Nikula pisti jalalla koreasti tähtien kanssa. Mitä Jone Nikula tekee seuraavaksi? Hän on uuden Ovi-lehden päätoimittaja.

13.10. pläjähtää uusi, aktiivisille, aikuisille +30v. (olisikin joku "aikuisuuden" rajapyykki...) kaupunkilaisille suunnattu aikakauslehtiformaatin ilmaisjakelu. Sisällössä plärätään ravintoloita, ruokaa, taidetta teatterista leffoihin ja musiikkiin, kulkuvälineitä, sisustusta ja taloutta/politiikkaa. Ihan tulee Presso mieleen.

Tuotetta on saatavana 200 pisteestä pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Laiskuudesta kärsivät tai muuten vaan mukavuusrajoitteiset voivat tilata sen kotiinsa. Tänä vuonna tulee 2 numeroa ja siitä jatketaan 10 numeron vuositahtia. Painos on ainakin alkuun 40.000.

Tuotantokustannuksiltaan huomattavasti kalliimman formaatin ohella lehti ei vaikuta poikkeavan hirvittävästi muista ilmaisjakeluista. Mutta toivotaan, että sisällöllinen anti erottuu edukseen kaikesta v-maisesta.

Mutta. Ovi-lehti on jo entuudestaan olemassa. Nähtäväksi jää, aihetuuko nimestä kiistaa.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 1:41 AM

Read or Post a Comment

J. Nikulan henk. koht. tuntien osaan odottaa varsin laadukasta lärpäkettä. Rokkihemmoksi harvinaisen fiksu kaveri nimittäin.

Posted by Blogger Sanat on @ 1:11 PM #
 

Useimmat rokkihemmot on yllättävän fiksuja.

Posted by Blogger Antti @ 12:28 AM #
 
<< Home