Friday, August 18, 2006

Saikku

Sairasloma, nykyään virallisesti sairausloma, myös saikkuna tunnettu. Kaveri nauroi aina erään Saikku-sukunimisen työterveyslääkärin kyltille. Sitä kannattaa pitää jos on kipeä.

Sairaana töihin vääntäytyminen, kun tarkoittaa useasti flunssan leviämistä. Jos haluaa tehdä töitä, niin olisiko kerrankin sauma kokeilla ihan etänä. Suosittelen, kipeänä jaksaa jopa tehdä välttämättömät pois alta, kun ei energiaa tuhlaa työmatkaan. Jos ei jaksa, niin ei tee.

Toisilla aloilla on sentään varaa valita. Mutta muistaa kannattaa, ettei sairaana työskentelemisestä saa pokaalia. Ei vaikka töihin pakotettaisiin.

Muistan ajat, jolloin työssä oli tekemisissä tuore-elintarvikkeiden kanssa. Yskä tai nuha meinasi välitöntä sairauslomaa. Silloin saikus piti. Siinä ei ollut mitään epäselvää. Sittemmin olen ollut kokonaista 2 päivää saikulla ja se on 4 vuoteen aika vähän. Jostain syystä aina lomat ja viikonloput ovat menneet tautien kourissa.

Olen tällä hetkellä erittäin "kiitollinen" sairaana töihin vääntäytyneille ihmisille. Jotka olisivat voineet etäillä. Onneksi voin omalta osaltani katkaista kierteen.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 2:51 AM

Read or Post a Comment

Yo bro, sut o haastettu!

Posted by Anonymous antti @ 1:34 PM #
 
<< Home