Tuesday, August 15, 2006

Ihme

Ensimmäiseksi vielä kerran suurimmat onnittelut tuoreille poikalapsen isälle ja äidille. Se on saavutus, joka ylittää kirkkaasti kaikki mahdolliset ammatilliset huippuhetket. Se on oikeasti tärkeää. Pieni suuri ihme.

Tämän jälkeen Espoon asuntomessujen epäonnistuminen on jokseenkin toisarvoista. Myytyjen kohteiden hinnat julkistettu. Myymättömien ei. Rakentajat näyttävät mahdollisimman "edullisia" hintoja, mutta tuskin siihen hintaan irtoaa mitään täysin satunnaiselle kyselijälle. Ulkoisesti talot ovat rumia tai mitäänsanomattomia.

Jotenkin tapahtuma on karannu elitistiselle linjalle. Tokihan sitä perustellaan uutuuden esittelemisellä ja unelmilla... mutta. Jos rakentajia halutaan oikeasti palvella ja vähän laajemminkin, niin skaalan pitäisi kyllä venyä edullisempaankin ääripäähän.

On jotenkin paradoksaalista, että etätyön ollessa mahdollisempaa kuin koskaan ja tiedon liikkuessa nopeiten ever, pakkautuu kyseisiä seikkoja hyödyntävä väki yhä enemmän suuriin kaupunkeihin. Ehkä tämä kertoo enemmän työnantajien suhtautumisesta asioihin kuin mistään muusta. Mitään muuta selitystä sille, että pieneltä paikkakunnalta Savosta saa tontin valmiilla kunnallistekniikalla alle 1000 € hintaan. Ja Espoon vastaavan tilkun hinnalla saakin jo pramean talon. Ja pääteee sama toimitiloihinkin.

Anna-lehden spinoff Marianna kuopataan. Ylläri. Ei varttuneempien naistenlehden pikkusiskolle alunperinkään voinut povata suurta menestystä. Ihan kuin näille nuorten miesten lehdille, SK Miehelle ja muille. Vasta Trendi Veli näyttää olevan oikealla konseptilla liikenteessä. Siis vasta näyttää, aika näyttää, mikä on kohtalonsa. Idean absurdiuden vuoksi ET-lehden nuorisoversio menisi taatusti paremmin kuin Marianna.

Linkkeihin tuli eilen kaikkea kivaa lisää. Kromia suosittelen lämmöllä. Ja myös tutkimukseen katutaiteesta suosittelen osallistumaan.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 8:51 AM

Read or Post a Comment

Kiitos tätäkin kautta! :) Fiilarit on edelleen aika huikeat. =)

Posted by Anonymous Pasi @ 10:16 PM #
 

Onnea lapselle ja vanhemmille! Uusdet elämät ovat aina hienoja.

Mutta kiinnittikö kukaan huomiota innovaatioiden ja toteutusten kökköyteen mitä tulee (ainakin) lastenleikkipaikkoihin? Ei tämäkään Uusi Elämä niistä tulisi innostumaan.

Mutta hyväähän siinä ontietenkin sitten se, että lapset kehittelevät omia kurajokijuttujaan, kaivelevat hiekkaa ja OMO:a kuluu.

Olisi vain odottanut jotain edes vä-hän fantsumpaa silläkin saralla, mutta ei. Pooooooooooriiiink.

Posted by Blogger hna @ 3:29 AM #
 

Nappaan pienen hipun onnitteluista myös meidän perheeseen, ajoitus kun oli sama.

Syntymän hetkellä elämän kauneus on absoluuttista.
Pienen ihmeen, täydellisen pienen pojan, rinnalla mainosmaailma tuntuu pelleilyltä jolla ei ole mitään annettavaa enää ikinä omalle elämälle.

Motivaatio löytynee vuoden päästä taas halusta tehdä asiat toisin kuin alan kemuissa braasaillen.
Jää nähtäväksi...

Kiitos Antti kun jaksat kyseenalaistaa ja tarkkailla ympäristöäsi, minusta se on tervetullutta.

Posted by Anonymous Anonymous @ 3:18 PM #
 

Saatte täten ihan ikiomat ja valtavan suuret onnittelut.

Pieni, puhdas ja viaton, eikä osaa mitään muuta kuin oppia uutta.

Siitä ja siinä rinnalla oppii itsekin aika paljon. Aika menee vaan niin hirvittävää kyytiä. Nyt neitimme on jo neljä ja risat.

Posted by Blogger Antti @ 1:02 AM #
 
<< Home