Thursday, August 17, 2006

Sähköä

Eilinen dokumenttitarjonta piti sisällään myös toisen helmet. Toronton narkomaanien elämä oli kaikessa karuudessaan vahvasti ajatuksia herättävää katsottavaa. Siinä ei ollut mitään viihteellistä, mihin rapakontakaiset dokumentit monesti sortuvat. Toimikoon se kontrastina tälle täältä löytyvälle lässytykselle.

E.on pyörittää Familyn luomaa Marttivoimaa-kamppista. Sinänsä Martin seikkailua on hauska seurata... Mutta... Mutta miten se liittyy mihinkään? Tietysti ihminen kuluttaa liikkuessaan energiaa ja liikunnalla on jopa dynamon avulla luotavissa sähköenergiaa.

Fortum (joka siis nielaisi entisestä Espoonsähköstä muodostuneen E.Onin)puolestaan pakkaa laskunsa suorakirjeen mieleentuovaan kuoreen. "Sisältää laskun"-teksti ei varmasti poista sitä ongelmaa, että suuri osa laskuista menee roskikseen.

Ei se laskun saaminen kukkaiskuvista muutu yhtään sen mukavammaksi. Jos yritys haluaa pehmentää mielikuvaansa, niin uusiutuvien energialähteiden suurempi käyttäminen olisi huomattavasti tehokkaampaa pelkkien visuaalisten vippaskonstien sijaan.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 3:39 AM