Thursday, August 03, 2006

Aika se lentää

Ohhoh. Kylläpäs se aika rientää, kun uppoutuu intomielentilassa duuniin. Jotenkin huomaamatta olivat raksaäijät onnistuneet valamaan siinä silmieni edessä - ja minun kuitenkaan huomaamatta - jumalattoman alan betonia. No oli niillä hienot koneet, aamulla sen verran vilkuilin toimintaa.

Ketsuppipulloteoria toimii. Ensin ei irtoa. Sitten onnistuu. Ja sitten sitä samaa riittääkin oikein ploppakaupalla. No joo, ei se Helsinki siitä ympäriltä mihinkään ollut kadonnut, vaikken sitä hetkeen tiedostanutkaan. Mutta ainakin sen kestää mentaaliakkuja lataavan toiminnan jälkeen paremmin.

Moni otaksuu mainonnassa kyseen olevan rahasta. No joo, voi sen niinkin nähdä, en kiistä. Mutta massi on kuitenkin vain pelkkä väline. Mikä minulle on tärkeintä työssäni? Ihmiset. Saan tehdä töitä aivan uskomattoman huippujen immeisten kanssa. Kiitos vaan sille joukolle heitä, jotka tätä lukevat.

Ehdottomasti parasta on se, kun ajatukset juoksevat omia polkujaan samaan suuntaan. Ideat lentävät, osa tippuu, osa ei. Niiden alasampuminen ei ole olennaista. Sitä ei kannata tehdä. Antaa niiden vaan lentää ja lentää, kunnes jossain vaiheessa on aika tutkailla mikä niistä kohosi korkeimmalle. Ja siitä sorvata loppuun.

Paljon tekstiä, vähän asiaa. Ainakin kriittistä. Alkaako kynä taas lipsumaan? On kai se kapula pakko kaivaa esiin. Ei siis se. Vaan se rattaisiin sopiva.

George W. Bushia pidetään varsin yleisesti varsin pässinä. Voi se ollakin. Mutta en ole siitä lainkaan vakuuttunut. Yhdysvaltain presidentiksi ei nyt aivan pässinä nousta. Tökeryys on eri juttu. Ja ehkä sekin näyttää täältäkäsin erilaiselta. Mistä sen tietää, en tunne kaveria. Eikä kovin moni muukaan häntä kritisoiva. Aika harva tuntee. Vasta sitten voisi olla varma.

Vaalivoittonsa oli kuitenkin aika niukka. Kyllähän se kyrsii. Joten puolet possesta on katkeria. Kyllä se joukko ne kaikki huonot hetket osaa esiin kaivaa.

Entä sitten sodanvastustajat? Ei sanaakaan Hizbollahin synneistä. Ihan kuin olisi ok ampua raketteja Israeliin? Mistä ei olisikaan pitkä matka antiseminismiin. Siitä kehä kiertääkin Zyklon-B:n kehittäneeseen Herre Reisseen. Outoa on, että tämä sama popula suvaitsee suvaitsemattomuutta itseltään, mutta ei suvaitse vastaavaa suvaitsemattomuutta toisilta. Laskuoppikin on jännä. Heidän mukaansa Libanonia vastusti 600 mielenosoittajaa. Poliisin mukaan 400.

S-ryhmällä menee edelleen vahvasti. Hyvä niin. Eikä ole ihan hetkessä näkyvissä sitä X-ryhmää, joka kapuloita niiden rattaisiin pistäisi.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 9:54 AM

Read or Post a Comment

Mun on kanssa vaikea suhtautua tuollaiseen sokeaan demagogiaan. Luulisi että se vahingoittaa itse asiaa, karkoittaa tolkullisimpia. Itsekin olen kyllä kohta näköjään kyynärpäitä myöten yhdessä aktivismiprojektissa... niin että ei kai tässä kaikki sitten höyrypäitä olla. Niistä vaan lähtee eniten ääntä, puolin ja toisin.

Itse olen sitä mieltä että Israelin hyökkäyksen laajuudessa ei ole mitään mieltä. Kun ne kuitenkin joutuu lopuksi neuvottelemaan, niin miksi kasvattaa vielä yksi katkeroitunut sukupolvi? No, syitähän on useita, ei nyt jaksa siitä aiheesta sen enempää.

Posted by Anonymous Anna-Jo @ 10:33 AM #
 

Jos toinen on musta, onko toisen pakko olla valkoinen? Tästä kai on kyssäri.

Posted by Blogger Antti @ 10:57 AM #
 

Eipä lämmitä muakaan yhden asian liikeet, mutta Zyklon-B ja keskitysleiri -vertaukset olivat aivan liikaa. Arvostelukyvyn puute tuntuu olevan päivän sana puolin ja toisin.

Heti lyödään Raamatulla, jos Israelin politiikasta puhuu kriittisesti. Jos se ei vielä hiljennä, niin otetaan keskistyleiri-kortti esiin...

Posted by Anonymous Anonymous @ 11:31 PM #
 

Joopajoo. Jos toinen on riittävän paha, se tekee siitä vähemmän pahasta hyvän.

Posted by Blogger Antti @ 11:49 PM #
 

Ja jotta anonyymikin hustlaa, niin avataan selkokielellä.

On ihan ok, että Hizbollahin iskuja suvaitaan, kun Israel kiusaa heitä?

Mutta Israelin iskuja ei suvaita, vaikka Hizbollah kiusaa heitä, mutta Israelin asukkaita, juutalaisia kiusanneita ei suvaita.

Väkivalta on mieletöntä, täysin turhaa eikä se johda mihinkään. Joten edes Hizbollahin ei tulisi saada mitään sympatiaa.

Tottahan huoli on siviilien kärsimykset, viattoman veren vuodattaminen. Mutta se ei lopu, jos minkäänlaista väkivaltaa suvaitaan.

Posted by Blogger Antti @ 12:51 AM #
 

Typerää tekoa ei korjata toisella typerällä teolla. Mutta siinäpä se vaikeus taitaakin olla...

Voisin ainakin kuvitella sen olevan yksi tekijä, tuhansien pillunpäreiden joukossa, joista sitten jonkun viisaan ja kaikille sopivan pitäisi kasata palapeli nimeltään rauha.

Posted by Blogger hna @ 4:54 AM #
 

Huomasitko katsoa noiden sodanvastustajien jäsenjärjestöt? Lista löytyy sivujen Linkit-osiosta, ja tässä "parhaita" paloja: Irakin ja Iranin työväen kommunistisen puolueen Suomen osasto, Iranin kommunistinen puolue - Suomen osasto, Irakin kommunistinen liitto - Suomen järjestö, Kommunistien liitto, Sosialistiliitto, Suomen Kommunistinen Puolue, ja Vasemmistonuoret. Edustavaa joukkoa, täytyy sanoa. :)

Posted by Anonymous Pasi @ 10:02 PM #
 
<< Home