Tuesday, August 01, 2006

Näpit irti iPodista

Pari päivää vanha uutinenhan tämä on, mutta silmiini osui vasta äskettäin. Apple on hakenut patenttia käyttöliittymälle nimeltä "etäisyyden tunnistus kämmenlaitteesta". Jo aikaisemmin yhtiö on patentoinut tekniikkaa, jonka avulla käyttäjä voi zoomata ja kelata sormeaan heilauttamalla.

Kosketusnäytöt on niin last season. Seuraavaksi sitten ajatuksella toimiva tekstieditori, kiitos. Tai laite, jolla mielikuvasta tehdään todellinen. Ai niin, sehän on kynä. Tossa linkki tohon iPod-juttuun.

Ehkä tollaisen raajoja heiluttamalla ohjattava iPodi voisi olla hankkimisen arvoinen. Olen eittämättä juntti, koska en ymmärrä, mitä olennaista lisäarvoa iPod sisältää ihan normi MP3-soittimeen verrattuna.

Ja sitten oikein hyvä hieno uutinen. Suomen kieli kukoistaa taas yritysten nimissä. Rok. Olihan näitä hirvityksiä jo liikaa.

Dialogi muuten oli tarkkana ja nappasi Pirkka-lehden. Ikävää Kynämiehille ja naisille. Menetystä tuskin yritetään paikata tai luoda edes uutta liiketoimintaa resursseja hyödyntäen. Joten kenkä viuhumaan. Kotimaisella kenkäteollisuudella menee mainiosti. Jalas sai puolustusvoimilta 20.000 kenkäparin diilin ja nyt vielä tämä.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 3:13 AM

Read or Post a Comment

Minä haluaisin baarini nimeksi Hiljaisten seiväshyppääjien kerho. Se myös näyttäisi hyvältä talon seinässä.

Posted by Blogger hna @ 4:18 AM #
 

iPod the "alkuperäinen".

Eihän meistä kukaan halua pyörittää bittejä kopioilla.
Katu-uskottavuus, katu-uskottavuus ja katu-uskottavuus.

Tuotemielikuvanrakennuksen ABC,
sivu neljä.

Yrityksessä, jonka nimeä ei kukaan osaa ensiyrittämältä kirjoittaa, lausua tai kuulla oikein on mahtavaa työskennellä.

Posted by Blogger .tvik @ 4:20 AM #
 

Hauskaa oli myös työskennellä aikanaan yrityksessä, jonka nimeä ei edes henkilökunta osannut kirjoittaa. Kyllä ilo hilpeää katsella Shine clubin ilmoittautuneiden listaa, kun nimestä oli oman henkilöstön kirjoittamana sen 7 versiota.

Vakiopaine on minusta hienoin baarin nimi, mitä olen koskaan nähnyt. Käykää Jyväskylässä, käykää Vakiopaineessa.

Katu-uskottavuus ja esineet. Sillä sektorilla Gretest Hits on varmasti osastoa AK-47, UZI ja hienoin mutka ever, Desert Eagle. Uskottavuus on korvien välissä. IPod on liian pyöreä. Liian hedelmäinen. Mä haluan rosoiseimman esineen.

Posted by Blogger Antti @ 5:00 AM #
 
<< Home