Monday, July 31, 2006

Teretulemast

Pari tuntia töitä nyt takana. Olen vielä elossa. Jännittävää, päinvastoin kuin aiemmassa elämässäni, loman jälkeen ilmoitetaan rekrytoinneista.

Asiakkaan organisaatio on heittänyt häränpyllyä. Taitaa mennä päivä selvitellessä ketä heillä on töissä ja kuka mitäkin tekee. "Meillä oli kaksi firman hengennostatuspäivää. Pari ihmistä irtisanottiin ja muuta kohottavaa.". Just.

Työhuoneessani on nyt kunnon merinäköala. Ainakin siihen asti kunnes AAP Palberg saa pykättyä 5 elementtihelvettin osasta pystyyn.

Kuulin suureksi ihmetyksekseni, ehkä Lahdesta tulee sankoin joukoin ihmisiä RISTELYLLE Hotelli Vantaaseen. Maihinnousukortit, risteilyemännät ja kaikki. Järkyttävää. Idea on niin reikäpäinen, että sen on pakko toimia.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 12:08 AM

Read or Post a Comment

Antti, olet ollut liian kauan lomalla. Jopa Kuopiossa asti tiedetään että Lahdesta pääsee vesiteitse Vantaalle.

Posted by Anonymous H 1 18 18 9 @ 5:05 AM #
 

Aiheesta oli fiitsu tuoreimmassa (?) Nyt-liitteessä.

Posted by Blogger PA @ 5:10 AM #
 

Tietoisuuteni on yrittänyt kieltää tuon asian olemassa olon.

Posted by Blogger Antti @ 5:13 AM #
 

Tuli tuosta alusta mieleen, että voisiko mainos- ja mediatoimistojen elinkaaria verrata monellakin tasolla ravintoloihin? On Kosmoksia ja Zetoreita, mutta runsaammin niitä, jotka ratsastavat hetken aallollaan, mutta pätyvät sinileväiselle matalikolle kuten kuppilat uudenmaan- ja annankadun kulmassa...

Posted by Blogger gelatographer @ 6:47 AM #
 

Erittäin hyvin sanottu siellä takana. Voisi. On niitä lähiöräkälöitä, joissa kantaposse viihtyy. Tietysti on nää sedulat ja toisaalta rokkiluolat. Jos haluu vähän revitellä, pistäytyy jossain trendimestassa. Sit on kiva palata siihen kanta paikkaan.

(selvyyden vuoksi mainittakoon etten ole nykyään mainostoimistossa, vaan laajemmin markkinointipalveluita tarjoavassa puulaakissa, siksi rekrytään ennen kuin väki on poltettu loppuun)

Posted by Blogger Antti @ 8:27 AM #
 
<< Home