Thursday, May 11, 2006

Trendiveli

Kurikan kukka ja kirikan kuu. Jostain ihmeensyystä nuo sanat googlattuaan ihmiset päätyvät kaikista mahdollisista saiteista tänne.

Tänään saadun tiedon mukaan MOS-paidat saapuvat ensi viikon loppupuolella. Sitten niitä saa.

Re: kyseli vähän ammattilailta, mitä Trendiveljen verkkostrategiaa. Vai pitäisikö käyttää tyhmäntuntuista Trendivelin muotoa. Niin tai näin, Tequilasta Paatelma, jonka nimen luen aina joko Paltemaa tai Päätelmä, oli aika konservatiivisen suoran linjoilla, webiin vietynä. Nitron niukkasanainen Villanen ja Valven vuolaampi Könönen olivat samoilla linjoilla. Blogeja ja kayttajilta tulevaa sisaltoa. (jostain syysta skandit katosivat koneestani asken)

Erityisesti Konosen osio oli mielenkiintoista ja mielestani oikeansuuntaista ajattelua. Nainhan sen pitaisi menna.Pitaisi varmaan vilkaista kyseista aviisia. Hammentavan myonteisia juttuja siita on korviini kantautunut.

Markkinointialan uutisten suhteen on ollut aika boring viikko. Jenkin tayskaannoskaan ei jaksanut sytyttaa. Ehka kesa tekee ihmisesta liian leppoisan.

Lisättäköön vielä, että se jenkin spotti näkyi äsken. Aika heikko esitys. Skandiongelma olikin bloggerin aiheuttama. Paska mikä paska.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 9:59 AM

Read or Post a Comment

Moi! Aiheesta viidenteenkymmenenteen: mitä teidän yrityksessänne ollaan mieltä etätyöstä? Kuinka yleistä luulet sen olevan asiakasyrityksissänne?

Posted by Blogger Piiu @ 1:54 PM #
 

Asiakasyritykset ovat sen luonteisia, että valtaosassa työ vaatii läsnäoloa ihan fyysisesti. Niiltä osin kuin etätyö on soveliasta, sen mahdollisuuksia käsitykseni mukaan hyödynnetään.

Sekä nykyisessä ei kaikissa edellisissä työpaikoissani suhtautuminen etätyöhön on ollut merkittävissä määrin ikäsidonnaista.

He, joiden täydet vuodet alkavat kakkosella ja kolmosella suhtautuvat suopeammin ja ymmärtävät sen mahdollisuudet ja samalla vapauden tuoman vastuun / vastuun tuoman vapauden.

Niiltä osin kuin yksilön ja yrityksen intressit eivät ole ristiriidassa homma toimii. Mikä on mielestäni täysin oikea suhtautuminen.

Posted by Blogger Antti @ 10:50 PM #
 

Itse suosisin kyllä kyseisessä lehdessäkin käytettyä muotoa Veli tai Veli-lehti, vaikka Trendin sis...velijulkaisu onkin. Tämä siis ihan vaan tällaisena välihuutona, kun kaikki tuntuvat tuota Trendiveliä veivaavan.

Posted by Anonymous Anonymous @ 1:19 AM #
 

Veli-lehti tuntuu käyttökelpoisimmaltan. Velin on jotenkin kökkö taivutus. Vaikka samalla logiikalla oman tyttären nimen taivutan. Mut se onkin asia erikseen. Kieliopin yläpuolella nääs.

Posted by Blogger Antti @ 9:19 AM #
 
<< Home