Wednesday, May 10, 2006

Havuja perkele

Elämykset, ah niin ihanat. Yksi elämän hienoista hetkistä on se usein hehkuttamani hetki, joka levykaupan ja kodin välillä kulkiessa vierähtää. Kutkuttava tunne, kun pian saa räjäyttää tajunnan. Tällä kertaa maltoin vielä pitää radion hiljaisena hygienian takaavan ajan ja antaa äänten virrata neitseellisesti.

Mainos&Mamma kirjoitti, kuin peeceemainonta on sieltä, minne aurinko ei paista. Mysteeriksi jää, onko eräällä blogilla ollut osansa otsikon inspiroinnissa. Osuva huomio, tietokoneiden mainonta on hanurista. Tosin toivoisin erään AD:n laittavan minulle sähköpostitse todisteen, ettei näin ole aina ollut. Mutta nyt on. Krakaäijä ja hirveästi numeroita. Kenties pari ihan uutta ABBA AC/DC DDR -kirjainlyhennettä.

Olin toiveikas, että samalla olisi katseltu ympäriinsä vähän laajemmin ja todettu saman tylsyyden vallitsevan automainonnassa. Tai miesten rannekelloissa. Eikä kosmetiikkakaan paljoa pidemmälle puusta putoa, sillä erotuksella, että arvokehitystä haistellen se kaivaa itselleen hautaa. Ja on jo kuutta syltä syvemmällä.

Stam1na-orkesteria siteeratakseni: "Mallia näyttää leikekirja, mutta malli on laiha ja vinossa. Uusi ihminen, kopioi elämä, kopioit vain pelkkää pintaa". Siinä vaiheessa kun ihmiselle sanotaan "Olet paperia, olet paperimassaa" seinämät romahtavat, eikä sieltä selvitä ylös. Koska olet sen arvoinen.

Onhan näitä vanhoja latuja hiihdettäväksi, mutta ei kannata ihmetellä, jos suksi ei luista.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 10:42 PM

Read or Post a Comment

Kosmetiikasta ja haistelusta puheenollen, Johan Norberg kirjoittaa:

I´LL BUY THE REAL THING NEXT TIME:

I participated in a conference on intellectual property rights recently, and I heard the most convincing argument so far against pirated goods:

The main stabiliser in fake perfume is...urine.

And here is another example that will convince those of you who aren´t that interested in perfume:

One of the most common ingredients in fake whisky is...horse urine.

Posted by Anonymous Pasi @ 11:37 PM #
 

Samaan settiin menee myös teloitettujen kiinalaisvankien ruhoista haalitty kollageeni, jolla maksukykyiset rouvat siloittelevat kasvojensa uurteita.

Posted by Blogger Antti @ 11:43 PM #
 
<< Home