Monday, May 08, 2006

Pohjoisrantakin blogaa

Vastaan tuli kerrassaan mielenkiintoinen tapaus. Sisällöltään ansiokas, mutta päivitystahdiltaan vähän hitaahko (ainakin minukaltaiselleni sähköjänikselle) maineblogi.

Asialla on viestintätoimisto Pohjoisranta. Tämä löytö, kiitos vinkkaajalle, vahvisti entisestään uskoa tähän kaaottiseen verkkoviestintäympäristöön. Jossain vaiheessa ilmiöstä tulee väkisin niin vakavasti otettava, ettei sitä yksinkertaisesti ole varaa ohittaa.

Ennen sitä eripuolilla maata nähdään lukuisia keskusteluja joissa esimieheltä kysytään: "Miten aiomme jatkossa ottaa mediaseurannassamme huomioon uudet mediat: esim. verkkolehdet, keskustelupalstat ja blogit?" ja hän vastaa "Ei mitenkään. Nämä foorumit ovat vielä niin pienen piirin areenoita, ettei niistä kannata välittää.".

Ei liene kuullut googlesta. Se on myrkkyä jos sulkee silmät ja ryssii hommat.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 2:35 AM

Read or Post a Comment

Olipa vähän raskaslukuinen blogi Pohjoisrannalla nähdäkseni, mutta sittenkin hienoa, kuinka varjelet yhden geen muotoa. Kuka meille enää mitään voi, kun tällainenkin mediavaikuttaja on puolellamme. {ketkä me?}

Posted by Blogger PA @ 10:04 AM #
 

Me = pronomini, jolla jäsen viitattaa yhteisön muihin jäseniin ja itseensä yhtäaikaa. Yhteisö voi olla pysyvä tai hetkellinen ja sille riittää yksi yhteinen nimittäjä. Mitä enemmän nimittäjiä löytyy, sitä vahvemmin yhteisön olemassa olo ja siihen kuuluminen tiedostetaan ja sitä vahvemmin se myös väistämättä vaikuttaa jäsenensä identiteettiin.

Posted by Blogger Antti @ 12:04 PM #
 
<< Home