Saturday, May 13, 2006

Askel eteenpäin

Igglo jatkaa kehittymistään. Jokin aika sitten sivuille ilmesty Igglo-laskin, johon muutamat tiedot syöttämällä saa suuntaa-antavan arvion asunnon myyntihinnasta. Kätevä laskin ja erinäisillä semisatunnaisilla kokeiluilla ihan oikean suuntaista tietoa tarjoava.

Toinen uusi juttu on jokaiseen hiljaiseenkin myynti-ilmoitukseen liittyvä vieraskirja. Se vie homman astetta yhteisöllisempään suuntaan. Igglo tietää mitä tekee ja selkeästi aikoo käyttää kaikki sähköisen toimintamallinsa edut. Muilla välittäjillä alkaa olla jo kiire, jos kelkassa mielii pysyä.

Eikä Igglo ole vahva haastaja ainoastaan kiinteistövälittäjille, vaan myös etuovi.com ja oikotie -palveluille on tullut kolmas kiinnostava vaihtoehto.

Palan uteiliaisuudesta tietää, millaisen volyymin igglon saitta on saanut. Paljonko ilmoitusksia, paljonko kävijöitä, paljonko sen kautta tehtyjä kauppoja ja miten kaikki nämä lukemat ovat kehittyneet. Kuka ties jotain lukuja on saatavissa. En ole laiskuuttani jaksanut suorittaa minkäänlaista etsimistä.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 4:25 AM