Monday, March 27, 2006

Mainosraati 8.

Göglöglööö ättä tättä! Mainosraati on tänään lapsellinen. Tämä tv-toteutus kun saa vastaansa tämän verkkototeutuksen. Kumpi on parempi? Eikö? Miksi? Paljon pojoi? Jee! Nyt sun!

Kirjoitti Antti Huttunen @ 3:02 AM

Read or Post a Comment

Pointsit suomeen! Jacky jyrää, toi teennäinen dino - liekö poikkeavakin? - on vaan niin kuvottava. 3 ja 5 vuotias kotiraati on ihan samaa mieltä.

Jacky 4/5
Danodino toteutus 3/5 idea 1/5

Posted by Anonymous Anonymous @ 3:40 AM #
 

Olipa vastenmielinen ääni tuolla dinolla, mutta lopulta rahkan valmistusprosessista kertova video oli niin informatiivinen, että jaksoin katsoa sen loppuun asti. Vähän vain hirvitti, kuinka dino tunki sormiaan saaviin, jossa vispattiin rahkaa jättivispilällä. Vai siitäkö se rahkan punainen väri tulikin...

Kovasti ahdisti myös, kun videossa tehtiin mansikkarahkaa, jota sitten truutattiin kaikkiin kuuteen purkkiin, vaikka oikeasti purkit ovat eri värisiä, ja makuja on kolme.

Annetaan 3/5 sillä oletuksella, että äänet on mykistetty.

Jackyssä on aina huvittanut nimi. Pajerot toki oma lukunsa, mutta kyllä minulle ainakin tulee nimestä ensinnä yökkääminen mieleen.

Lehmältä näyttänyt kukko ei oikein auennut, ja pikkutyttö näytti vähän liian vanhalta pikkutytöksi. Vaikka kai se lehmältä näyttäminen oli tarkoituskin, kun lopun ankkakin näytti ihan lehmältä. Tyttö ei sentään. Äh, en ymmärrä.

Tunnusmelodia on sentään nostalgisesti sama kuin lapsuudessani. Silloin, kun meidän perheessä ei periaasta vanukkaita syöty.

3/5

Posted by Blogger PA @ 9:59 AM #
 

periaasta = periaatteesta, jos joku ei vaikka tiennyt.

Posted by Blogger PA @ 10:00 AM #
 
<< Home