Tuesday, June 05, 2007

iPhone

Se tulee myyntiin 29.6. 2007. Tänä vuonna, tässä kuussa! Se tulee näyttämään Nokian puhelinten ohjelmointipuutteet. Näin on kirjoitettu. Ja tottahan se on. Itse juhlistin iPhonen markkinoille saapumista hankkimalla Motorolan. Se sattui olemaan kaunein liikkeessä olleista puhelimista. Lisäksi sillä voi puhua, lähettää SMS- ja MMS-viestejä, räpsiä hätäisiä kuvia.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:53 AM

Read or Post a Comment

Ai tämäkö kelpaa, vaikka kaikki muu Applelta on sinun mukaasi skeidaa? Entä se 3G:n puute jne? :P

Posted by Anonymous Huntti Attunen @ 1:27 AM #
 

Äh. Nano ei ole skeidaa. Sorppa, jos kevyt sarkasmi ampui taas yli. (Paitsi se Nokian softapuoli on ihan totta)

Sanotaan nyt selkeyden vuoksi, että pc on aliarvostettu tietyissä piireissä tai Mac yliarvostettu. Toiminnalliset erot eivät ole niin suuria. Sen vuoksi ottaa joskus päähän tämä alalla yleinen, hyvin voimakkaasti emotionaalinen Mac-fanatistismi.

Hyvää kesää sullekin!

Posted by Blogger Antti @ 6:53 AM #
 

*repesin* sisälukutaito ei taida olla ton vakihuutelijan vahvuuksii?

Ihmeellistä, ettei sillä ole munaa kirjoittaa omalla nimellä. Ei sillä oo kyllä mitn sanottavaakaan. Joku katkera ikuinen keskinkertaisuus.

Posted by Anonymous Ville K. @ 11:44 AM #
 

Minä odotan iPhonea kuin kuuta nousevaksi, vain hieman liioitellen. Keväällä uutta puhelinta tarvitessani päädyin 35 euron hintaiseen Nokiaan ihan vaan siksi, että kuulin iPhonen olevan tulossa Eurooppaankin vielä tämän vuoden puolella. Sitä en tiedä, onko iPhone parempi kuin esimerkiksi Nokia N95, mutta väliäkö sillä. Apple on aina Apple!

Posted by Anonymous Kari @ 10:34 PM #
 

Niin, paitsi, että sillä ei vissin voi lähettää MMS-viestejä.

Posted by Anonymous PA @ 11:33 AM #
 
<< Home