Thursday, April 19, 2007

Uusi Plussa

Eilen se julkistettiin. Uudistunut plussa olikin uudistuva plussa. Se on hienoa, että prosessin jatkuvuus ymmärretään.

Plussa-ominaisuuden saa jatkossa OP-ryhmän pankkikorttiin. K-Plussan kanta-asiakkaille tarjotaan myös mahdollisuutta tallettaa Plussa-piste-etunsa omalle pankkitililleen.

Yhteistyö OP-ryhmän kanssa on hieno pohja superkortille. Vaan eipä se olekaan ekslusiivista. Syksyllä Plussa-asiakkaille tarjotaan maksukorttivaihtoehto myös muiden pankkien kanssa. S-ryhmällä on oma pankki, mutta se ei välttämättä sulje pois mahdollisuutta yhteiseen korttiin eri pankkien kanssa. Kaikki riippuu S-pankin lopullisesta toimintamallista.

Silti olisin odottanut hieman enemmän. Ohjelman ensimmäinen kierros olisi saanut pyörähtää ennen lanseerausta. Kaikesta huolimatta jäi nimittäin fiilis, että nyt tultiin ulos hivenen keskeneräisen asian kanssa. Toisaalta saattaapa S-ryhmällä olla menossa jotain sellaista pöhinää, että ensimmäisenä ulostuleminen oli hyväkin vaihtoehto.

Keskon mukaan tavoitteena on nostaa Plussa-tarjousten etu aikaisemmasta noin 100 miljoonasta eurosta yli 200 miljoonaan euroon vuositasolla. Itse Plussan kertymiseen Kesko ei kajonnut ja kun S-bonus on killerikonsepti, näyttää siltä, että asiakkaita palkitaan alennuksilla. Sinänsä homma sopii kauppiasvetoisuuteen erinomaisesti.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 4:02 AM

Read or Post a Comment

Plussa-systeemi on ollut susi alusta lähtien, ja ymmärtääkseni se on maksanut kauppiaille ja Keskolle järjettömästi - saavutettuun hyötyyn nähden. Toivon ihan vain oman lompsani tähden että kortista joku itu löytyisi.

Posted by Anonymous Anonymous @ 9:37 PM #
 
<< Home