Monday, March 12, 2007

Rapakon takaa

Googlen puhelinprojektista on ollut juttua vähän siellä ja täällä. Syystäkin, sillä jos ihan puhtaasti teknologisiin odotuksiin tuijottaa, tulee se olemaan merkittävästi suurempi juttu kuin pari muuta tulevaa puhelinmallia, joista on kohuttu ihan riittämiin.

Viime perjantain Tivissä oli pohdiskeleva kirjoitus Nokia Palm-kauppahuhuista. Siinä päädyttiin vaihtoehtoon, ettei Symbianin nimeen vannova puhelinvalmistaja tarvitse mobiilia Windowsia. Itse näkisin sen verrattomana oikotienä ulos koodareille haastavasta Symbianista. Eikä johtokaan menettäisi kasvojansa.

...

Joskohan tulevana kesänä Helsingin katukuvaan tai edes yöelämään rantautuisivat mainiot krumping ja clowningn. Olisi sitä ilo katsella. Rudy freestailaamaan ja heebo heilumaan. Siinä olisi tapahtumaa kerrakseen.

Snoop Dogg kärähti yllättäen kannabiksesta. Voi jeesus. Ruotsin poliisi voisi ratsata kaikki maailmantähdet.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 1:25 PM

Read or Post a Comment

Mietin hetken mistä krumppaajien liikekieli on tuttua, mutta hei, sehän on meikä etsimässä aamulla jotain päällepantavaksi kelpaavaa.

Posted by Blogger ZePanda @ 2:52 AM #
 

Oho, vanhan (50v) räppifanin (jo Sugarhill Gangin ajoilta) jalka alkoi väpättää kummasti. Toivon mukaan ei kuitenkaan Parkinsonia :-)

Posted by Anonymous Sanakari @ 7:22 AM #
 
<< Home