Thursday, March 08, 2007

Syöpä

Syöpä on paitsi vihainen ja sanavalmis nuorimies, myös viheliäinen sairaus. Mutta ei hätää! Nyt voit vakuuttaa syövän. Siis itsesi syövän varalta, jos käy niin huonosti, että sinuun syntyy kasvi. Tämän tiedon MOSII kaivoi Kulutusjuhlasta.

Minusta ajatus on jotenkin irvokas. En tiedä miksi. Ehkä siksi, että Suomessa on kuitenkin mainiosti toimiva julkinen terveydenhuolto. Ehkä siksi, että jos kasvain on vihainen, ei siinä yksi vakuutus mitään auta. Koskahan jokaisesta vaivasta saisi s-bonusta?

Talous-Sanomat kirjoittaa vakuutuksista, myös syöpävakuutus on esillä. Jotkut pitävät sen suoramyyntiyrityksiä jopa loukkaavina. En ihmettele, liikutaan kuitenkin hyvin arassa aiheessa, jonka mainonnan pitäisi poistaa pelkoja, ei aiheuttaa niitä lisää.

Vakuutusyhtiöden kannalta syöpävakuutuksen ja muut ainoastaan yhteen asiaan keskittyvät vakuutustuotteet ovat mainiota liiketoimintaa. Koska vakuutettu asia tunnetaan tarkasti, voidaan siihen liittyvät riskit ja muuttujat laskea suhteellisen yksinkertaisesti. Siitä päästäänkin jo siihen pieneen kuukausittaiseen hintalappuun kirjoitettavaan hintaan, josta kasvaa ensin puro ja tuhansista puroista edelleen vakuutusyhtiölle vuodessa mainio kassavirta.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 12:31 AM

Read or Post a Comment

Keskittäminen kannattaa myös jatkossa. "Kerää kolme syöpää ja saat oman leikkauksesi puoleen hintaan!"

Posted by Blogger Sanat on @ 3:18 AM #
 
<< Home