Saturday, February 03, 2007

Kulutuksen luurangot

Mainostetaan taas blogilöytöä. Ostarin helmi tekee ansiokasta ja tutkivaa kansalaisjournalismia ostoskeskuksista. Siis niistä oikeista ostareista. Aivan mieletön konsepti. MOSII sanoo respect. Jos Kuitinmäen huikea ostari dokumentoidaan, niin MOSII tarjoaa bischofshofenin Omeletissa.

Vanhat ostarit edustavat monelta osin rajapintaa, jossa kulttuuri ja kaupallisuus kohtaavat. Tavallaan Ostarin helmi esittelee sitä tukirakennetta, jossa markkinatalouden armottomat rattaat ovat jauhaneet tai jauhavat vielä. Mutta josta aika on jo kulkenut ohitse.

Fortumin edellinen tv-kamppis semi- tai pseudotestimonialeineen oli heikko esitys. Nyt oli sentään päräyttävä ja ajattelemaan laittava esitys. Sopivasti samoina päivinä ulos, kun ilmastonmuutostutkimus oli uutisoitu laajalti.

Harmi, ettei spottia löytynyt Youtubesta. Sääennuste tulevaisuuden Suomi-helvetistä toimii. On tornadoja, Ahvenanmaa on vetten alla, keskisessä Suomessa on tulvia, Lappiin luvataan ehkä pikkupakkasta ja lunta.

Vielä kun spotin päättävien lupausten taustalla on jotain todellista. Että se ympäristövastuu oikeasti kannetaan. Eikä Fortum tee mitään pikku-Enroneita tyyliin töpstöps, töpselipois.

Apulanta soitti Huumassa livenä. Kunnioitettavaa.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 10:42 AM

Read or Post a Comment

Moi, mikä tuo Blogispotti-spottaus on?

Posted by Blogger Zepa @ 12:49 AM #
 

Moi. Se on vähän semmonen juttu, että jos tuntuu, että Antti-setä on kirjoittanut oikein mukavasti, niin mukavasti, että muidenkin soisi lukevan sen horinoista juuri sen, niin sitä pitää hipsauttaa, niin blogispotissa tapahtuu jotain.

Näin olen antanut itseni ymmärtää.

Posted by Blogger Antti @ 2:00 AM #
 

Mut Antti-setähän kirjoittaa aina oikein mukavasti.
(lips!)

Posted by Blogger Zepa @ 3:17 AM #
 

Kiitos.

Mun aivovaurio varmaan pahenee, kun nopat ja panda näyttää mun silmissä vähän samansuuntaiselta. Mustia täpliä vaalealla alustalla.

Posted by Blogger Antti @ 4:44 AM #
 

"Se on vähän semmonen juttu, että jos tuntuu, että Antti-setä on kirjoittanut oikein mukavasti, niin mukavasti, että muidenkin soisi lukevan sen horinoista juuri sen, niin sitä pitää hipsauttaa, niin blogispotissa tapahtuu jotain."

Jeps, kunhan ekaks rekkaa palveluun.

Posted by Anonymous Ville @ 6:50 AM #
 
<< Home