Tuesday, January 16, 2007

Käytiin verkoilla

Ohhoh pääsi suusta, kun pitkästä aikaa toimistojen sivuja surffaili lävitse. Käsillä on taas se aika vuodesta, kun urakierto toimistojen välillä on mahdollista. Noin äkkiseltään vilkaisemalla paikkoja oli ihan mukavasti vapaana. Joten ei kun liksaa korottamaan! Jos menneestä vuodesta jäi jotain muutakin kompetenssia kuin noussut paino...

Suurempi yllätys oli Yrrin asiakaslistaus. Fuusion ja avainhenkilöpaon jälkeinen taantumus on ollut melkoista. Monet pitkäaikaiset tilit ovat kuivuneet pois tai etsineet uuden uoman.

Kirnauskiksessa luodataan Applen brändiä mainion analyyttisella tavalla. Applen nerous on nimenomaan julkisuuden hallinnassa. Tosin väitetty optiokikkailu muodostaa pienoisen virheen mediahallinnan kauneuteen, joka minusta on Applen suurin saavutus.

Tähän yhteyteen myös linkki PA:n Köyttöliittymäblogin ansiokkaaseen esseeseen aiheesta. Piti linkata jo aiemmin, mutta unohtui. Muistakaa seurata myös Kirnauskiksen remppaa. Hymyilin vessakirjoituksille.

Ai niin! Ihan vaan vittuillakseni vaihdan IBM/Lenovosta MacBookiin, kun moista tarjottiin. Ehkä minustakin tulee Mac-fanaatikko, jollaista en itsestäni ole yrityksistä huolimatta löytänyt. Ainakaan vielä. Aiheesta ei tiettävästi voi lyödä vetoa, mutta jos voi, niin kertokaa toki millaisia kertoimia siellä on tarjolla.

Olenko ainoa, jolle Kotimaa-yhtiöiden uusi logo tuo mieleen piparkakkumuotin? Joulusta ei ole niin pitkälti, joten sieltä se idea on hyvinkin voinut lähteä. No ei, ihan hyvä logo se on, ajaa varmasti asiansa. Varsinkin kun Kirjapaja ja Sacrum jäävät elämään tuotemerkkeinä.

Sellaista tarttui verkosta tällä kertaa. Viikonloppuna saalis oli made, kolme haukea, lahna ja körmyniska-ahven.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 10:24 AM

Read or Post a Comment

Kyllä, pipari!

Posted by Anonymous Anonymous @ 12:02 PM #
 

Eihän se ole piparkakkumuotti, vaan
staattisen kehys joka on saanut moniulotteisen muodon. Eli hiekkakakkumuotti.

Mutta tuleeko siitä hyvä kakku vai paha kakku?

Posted by Anonymous pni @ 1:01 PM #
 

Kiitos nyt, vaikka essee on ehkä vähän ylimitoitettu termi, kun kappaleiden keskipituus on yksi virke.

Posted by Blogger matias @ 1:09 PM #
 

Hiekkakakun onnistuminen taitaa riippua hiekan laadullisista ominaisuuksista. Raekoosta, kosteudesta, tiheydestä ja muista vastaavista.

Matias: No sori, en parempaakaan keksinyt.

Jos bongaatte Conanin iPhone-sketsin you tubesta niin laittakaa linkkiä. Se oli hauska.

Posted by Blogger Antti @ 1:12 PM #
 

Conaniin tästä:

http://www.youtube.com/watch?v=1xXNoB3t8vM

Posted by Blogger Mikko @ 1:22 AM #
 
<< Home