Wednesday, January 10, 2007

Jotain uutta

Apple pukkasi julkaista puhelimen. Härveli soittaa musiikkia, toistaa videoita, toimii surffilautana, ei ole symbiankäyttiksinen, miellyttää mac-fanaattisia ihmisiä, on kosketusnäytöllinen ja sillä voi myös puhua. Sellaisen puhelimen Omena teki.

Mömmön uutisessa on mainio lause: "yhteen nappulaan perustuva käyttöliittymä on yhtiölle tyypilliseen tapaan erilainen kuin muilla". Laittaa väkisinkin hymyilemään. Mikä uutuudessa on lopulta niin vallankumouksellista? Ei ainakaan se, että Omena-brändiin aivopestyt ihmiset hypettävät sen ylivertaisuutta. Oletettavasti myös nimetön kommentaattorimme.

Digitodayn uutinen on kenties hieman asenteellinen, mutta syvemmälle menevä kuin Mömmön.

MOSII sai eilen haltuunsa Karvanopat, noiden blogosfäärissä nähtävien kromiarpakuutioiden IRL-ilmentymisen toisen aallon. Ne ovat mainiot ja melkoiset.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 4:43 AM

Read or Post a Comment

Kyynisyys nyt on aina helppo valinta.

Minusta näyttää mahdolliselta, että tämä olisi laite, joka doesn't suck. Olisihan se aika melkoista.

Posted by Anonymous PA @ 8:59 AM #
 

Olisihan se. Ja suotavaa. Siis ei kyynisyys vaan doesn't suck. Mutta pessimisti ei pety.

Posted by Blogger Antti @ 10:45 AM #
 

Yhtiön uudet tuotteet runtataan aina samalla argumentilla: fanipoikien hypetyksellä. "Propellihatut ostavat ja muuten tämä on väliinputoaja", boooooring. Niin kätevää, niin monesti toistettua ja niin ennalta-arvattavaa. Voisi keksiä jo todellisia argumentteja.
PS. Symbian todella sukkaa, ja ne "älypuhelimet"... heko heko.

Posted by Anonymous Anonymous @ 9:36 PM #
 
<< Home