Monday, January 15, 2007

Hanurista

Jos olisin Mömmön toimituksessa ja lehti olisi sellainen, kuin se nyt tapaa olla, niin en huutelisi Hanurista-palstalla Basso-lehdestä yhtään mitiih. Sorppa nyt vaan, "stadilaishörheltähien" lehti sattuu vaan huokumaan omistautumista, rakkautta omalle asialle. Sellaista intomielen paloa, joka antaa anteeksi paljon.

Lienee turha mainita mitään kielen ja sen käyttäjien suhteesta. Kumpi näistä on toiselle alisteinen... Poiminta, jossa Vallat, Kiina, Yor123 ja Nokia rinnastettiin, mitähän osaa toimittaja ei tajunnut siitä? Vai yrittikö toimittaja edes ymmärtää? Kaikki neljä ovat babylon.

Jotenkin tuli mieleen Viivi ja Wagner -strippi, jossa Wagner hyperventiloi. Siksi hän joutui hengittämään pussiin. Lapsi näki irrallisen välähdyksen toiminnasta ja tuumasi: "Äiti, sika imppaa!". No joo. Tällä kertaa Hanurista palsta oli muutoinkin väkisin väännetty.

Osuu se joskus ihan asiaankin. Mutta kyllähän digikameroiden aikana amatööritkin napsivat mestariotoksia aina välillä.

Ja kielestä vielä. Inarin saamella menee hyvin. Amocilta tulossa täyspitkä. Näytettä kuunneltavissa.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:30 PM

Read or Post a Comment

Basso on tämän päivän seitsemän veljestä, tuntematon sotilas, sex pistols tai joku muu aikaansa syvästi uutta tuova ja luova asia. Vaikkei sen edustama kulttuuri ja ilmaisu kovin omilta tunnukaan, täytyy tosiaan ihastua siihen paloon, josta koko Basso-konsepti kertoo. Ja jos Basso on tosiaan se uusi asia, niin onko M&M sitten tämän ajan august ahlqvist, toini havu ja raija forsström...

Posted by Anonymous Rysky @ 5:52 AM #
 
<< Home