Thursday, June 22, 2006

Luokattoman luova luokka

Tylsähköksi ja mitään sanomattomaksi luonnehtimani Maikkarin Luova luokka yllätti myönteisesti. Ei ohjelmasisällöllään, vaan laajentamalla reviiriään muihin käyttöliittymiin kuin televisioon.

Elokuussa Luova luokka nimittäin kokoontuu 23.8. iltapäivällä Bio Rexiin. Silloin Luovan luokan vieraaksi saapuu elämystalouden guru, Kööpenhaminan tulevaisuustutkimusinstituutin johtaja Rolf Jensen.

Herra Jensen teki kirjassaan Future Makers hän aikamatkan vuoteen 2030. Luovalla luokalla on nyt mahdollisuus päästä mukaan tälle matkalle, ja oppia, miten itse voimme ennustaa ja muokata tulevaisuutta.

Hassua kirjoittaa tulevaisuuteen tehdystä aikamatkasta imperfektissä. Kielitoimiston tulisi painia tämän dilemman kanssa perinpohjaisesti. Ei kai tuleva voi olla mennyttä? Toisaalta jos katselee maailman menoa, niin tulevaisuudesta voisi puhua pelkästään menetettynä.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 12:41 AM

Read or Post a Comment

"Seuraavana oli Mikkeli", sanoi imperfektin futuuria soveltanut konnari.

Posted by Blogger PA @ 6:36 AM #
 

Se on savolainen. Me ollaan erikseen. Poikkeus joka vahvistaa säännön.

Tai sitten herra konnari ei tiennyt kummasta suuntaa juna oli tulossa ja kumpaan menossa. Niinkin voi käydä.

Muistan tarinan ihmisestä, joka vuoden Kuopiossa opiskeltuaan oli vielä pihalla siitä, kysyttiinkö häneltä: Kävitkö syömässä vai käytkö syömässä?

Posted by Blogger Antti @ 7:49 AM #
 
<< Home