Monday, June 19, 2006

Kesän ääniä

Cannesin kissanristiäiset alkoivat suomalaisittain ihan kivasti. PHS:n työt kelpuutettiin shortlistalle useammassakin sarjassa. Hyvä näin, vaikkakin Cannesin raadin kriteereistä en olekaan ihan vakuuttunut.

Kesän kunniaksi kajautan musiikkisuosituksia. Soittolistoille tekee odotetun yllätyspaluun Insane Clown Posse. Tuo veikeä ja ajoittain hyvinkin synkissä tunnelmissa liikkuva rap-akti hakee vertaistaan. Great Milenko poistoon ja luurit korvissa kaupungille. Kaikki näkyvä saa taatusti erilaisia merkityksiä.

Mömmössä ihmeteltiin joskus hanuroinnin merkeissä Spinen copylainia*. Miten muka voi sukeltaa läpi laipiosta? Paradoksit ja kontrastit lienevät täysin vierasta ajattelua kyseisen "löydöksen" tehneelle toimittajalle. Tähän tulokseen tulin torstaina radion äänneltyä Deftonesia. Poppoon musiikki kun on raskaan leijailevaa, täydellistä kesäiltoihin.

Päivän kevyen tantereessalöhöilyn äänimaiseman maalaamiseen Irina ja Regina ovat verrattoman toimivia. Sekaan toimivana höysteenä Stam1naa, Discorea, Airutia ja vanhaa kunnon Metallicaa. Koko homman kruunaamaan Slayerin klassikko ja se on siinä. Lisää vivahteita mieliessään ASA, Ville Kalliosta, Air, SMG, Kemmuru ja Rotten Sound toimivat mainiosti.

*parasta suomalaista copytyöskentelyä ever. Oikeesti.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 2:12 AM