Monday, July 31, 2006

Sammakko ja Skorpioni

No niin. Nyt jokainen nostaa sen ahterinsa -sen painosta tai karvaisuudesta riippimatta - ja kirmaa levykauppaan. Semmoseen hyvään, mistä saa Monspin tuotteita. Sille levykaupan sedälle tai tädille sanot kohteliaasti hymyillen: "Hyvää päivää, yksi Pyhimyksen Ai tähän väliin? -EP kiitos". Sitten ojennat tasarahan, annat käteen, et siis heitä pöydälle. Sano: "Ole hyvä" ja sitten kun levy on kädessäsi: "Kiitos!". Hymyile, loista niin, että aurinko himmenee. Juokse kotiin/bussille/aja pyörällä niin lujaa kuin lähtee. Laita kiekko soittemeen, volyymiä niin paljon kuin perse kestää ja nauti. Nauti vaikka et ymmärrä.

Toki voit ostaa toisen jäljellä olevista Mainonta on syvältä -paidoista. Seuraavaksi ajattelin Mainonta on syvältä wc-paperia. Joka viidennessä palassa MOS-paidasta tuttu kuvio ja muissa satunnaisia 1/1 sivun awardiwinningprinttejä. Näin paperi on myös awardintuoksulla aromaterapisoitu.

Jostain ihmeen syystä olen saanut taas myönteistä palautetta. Siihen syylistyneille tiedoksi, että älkää kestäkö yhtään ansiotonta paskaa (jollaista suurin osa silmille tulevasta on, koska vastavirtaan paska virtaa). Sanokaa. Pistäkää piste. Niitti.

Mainonta on syvältä -kapulat olisivat myös moniin rattaisiin soveltuavia. Niitäkin voisi harkita. Mainonta on syvältä -mainoshan on jo tehty. Jostain syystä maikkari ei valinnut sitä tuttutvstä kilpailunsa menestyksellisiin televisiossa näytettäviin tuotoksiin. Se on sitä oikeutta. Hihii :) Maikkari muuten työntää ruutuun kerrassaan lupaavalta vaikuttavan kotimaisen poliisisarjan. Hitto. Oikeesti. Hitto. Tää on isoa mulle.

Maailman paras rokkifestivaali laitettiin hautaan heinäkuussa. 12 ja viimeinen Jörisrock näytti asialla sykkivän sydämen ja sielunpalon keinoin mallia festivaalista. Sääli, että missasin Verjnuarmun. Senkin voitte siltä levykaupan sedältä ostaa.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 8:31 AM

Read or Post a Comment

Jaa, jaa. Vai että löytyy Jöris faneja tältäkin suunnalta. Taidat olla myös T. Paananen fani... Jos siis pidät rumpusooloista.

Olen jo kerran ehdottanut, että näin viimeisestä Jöriksestä voi ihan hyvin reklamoida, että "ens kerralla sitten pojat..." Eli encorepyyntöjä vain kehiin, kyllä ne heltyy. Kun joku harrastus nilläkin (järjestäjillä) pitää olla.

Posted by Blogger hna @ 2:29 AM #
 

Toki löytyy ja pitkän linjan. Kyllähän nyt Tonin rumpalointia on aina ilo kuunnella ja katsella. Saas nähdä mimmoset biisit olivat Mällin kanssa nyt käyneet demoamassa. Levyä pukkaa. Ha.

Mutta miten helvatassa teikäläinen on Jöriksen ilosanoman löytänyt?

Posted by Blogger Antti @ 2:36 AM #
 

En nyt sanoisi valaistuneeni tai että olisin Jöriksessä edes koskaan käynyt. Muut ovat. Molempia.

Savolaiset ne kun aina pitävät yhtä ja liikkuvat laumoissa. Sisäpiirin tietoja ja havaintoja...

Posted by Blogger hna @ 4:16 AM #
 

Tietysti, ollaahan myö piällysmiehiä.

Posted by Blogger Antti @ 4:52 AM #
 
<< Home