Saturday, June 17, 2006

Välitilitys

Mainonta on syvältä aka MOS aka BabylonHelsinki sai alkunsa tammikuun lopussa. Sittemmin täällä on vierailtu jo yli 14.000 kertaa. Sivunäyttöjäkin on kertynyt lähes 28.500. Päiväkävijä ennätys on 386 ja keskimäärin täällä vieraillaan 200 kertaa päivässä. Paremmin kuin tyypillisen keskikokoisen mainostoimiston kotisivuilla. Profiilinikin on jostain syystä kiinnostanut jo 1205 ihmistä.

Énsimmäinen paitapainos vetää viimeisiään. Huomattava enemmistö ennakkoon kiinnostuksensa osoittaneista / varanneista on jo lunastanut pukineensa. Joitain on vielä jäljellä. Onneksi otin hieman suuremman painoksen kuin alkuun kaavailin. Siitäkin huolimatta toinen satsi alkaa olla ajankohtainen.

Paidat ovat olleet siitä vekkuleita, että ne ovat myyneet itse itseään. Paidan hankkineen ihmisen kohtaamat ovat kyselleet: "Mikä helvetti toi on? Mistä noita saa? Mäkin halua.". Ja hehän ovat saaneet.

Mutta niin, ensimmäinen painos alkaa olemaan lopussa, joten jos haluat saada vielä tämän keräilyharvinaisuuden, niin otapa yhteksiä heti. Muuten leimaannut pioneerin sijaan toisessa aallossa hiihtäjäksi.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 2:34 AM