Wednesday, June 14, 2006

Igglå

Mitä ihmettä? Onko Igglo jo Ruotsissa? Onko Igglo menossa aloittamassa lähiaikoina Ruotsin toimintansa? Tänään on useampi ihminen tullut tänne googlaamalla Iggloa ja Ruotsia erinäisinä kombinaatioina. Jos virallista tiedotetta ei ole tullut, niin tieto on selkeästi vuotanut. Vapiskaa Ruotsin välittäjät.

Olisihan Ruotsin suunta ihan asiallinen tempaus. Tosin maan kiinteistömarkkinoista ei osaa sanoa juurikaan mitään. Vertailun vuoksi olisi hauska nähdä Igglo Pariisissa tai Lontoossa ja toisaalta jossain nopeasti kehittyvillä markkínoilla Tallinnan tyyliin. Tai nopeasti ja nopeasti, mut kuitenkin.

He, joille Igglo on vielä tuntematon suuruus, voivat kasvattaa sivistystään täällä. Saitti on edelleen vähän sekavan oloinen. Kultaharkkokisa on ihan veikeä. Kolmelle eri Igglon sivulle on piilotettu harkon kuva ja löytämällä ne voi voittaa itselleen 3000 € kultaharkon. Joo.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 9:31 AM

Read or Post a Comment

En muista, mistä tään nappasin. Oisko ollut la-su-ma Hesari? No kuitenkin, Igglon perustaja nimenomaan sanoi, että Suomi on ollut ihan vain liikeidean testausmaastoa. Koska Suomen osuus onnistui tarpeeksi hyvin, nyt ollaan lähdössä Isoon Maailmaan.

Posted by Blogger Zepa @ 9:59 AM #
 

Ton miekin muistan nähneeni. Mut että nyt jo ja vielä Ruotsiin. Ja kaikkialle minne Ikea on lonkeronsa ulottanut. Siellä missä menee mööpeliä miljardeilla on asuntojakin kelpo määrä Igglon kuvattavaksi.

Posted by Blogger Antti @ 10:05 AM #
 
<< Home