Sunday, May 07, 2006

Da da harasho

Subtv:n kesäohjelmistoon ilmestyy kesällä todella mielenkiintoinen uutuus. Ohjelman nimen olen kuullut vasta kerran, joten en tähän hätään sitä muista. Joka tapauksessa, kyseessä on venäläinen talk show.

Slaavilainen ohjelmisto on hämmästyttävän tehokkaasti kierretty suomalaisten kanavien, varsinkin kaupallisten ohjelmistohankinnoista. Pikku Kakkosen nukkumatti on yksi harvoja eetterissä säilyneitä ja mieleen nyt tulevia.

Ylipäänsä luulisi Salkkareiden ja jenkkidraaman tason ylittävää tavaraa löytyvän kahta puolen Suomea huomattavasti edullisempaan hintaan.

Saa nähdä miten yleisö ottaa uutuuden vastaan. Toivottavasti hyvin. Kenties tämä avaa slaavilaiselle ohjelmatuotannolle enemmänkin paikkoja ohjelmakarttaan myös kesäkauden ulkopuolella.

Kesäohjelmista tuli mieleen vielä vuosia sitten pyörinyt hyväntuulinen Suomen parhaat. Sitä ohjelmaa on ollut jostain syystä ikävä.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 3:54 AM

Read or Post a Comment

Itselläni tuli slaavilaisista ohjelmista visuaalinen takautuma CONAN O'BRIEN helmikuun suomi-special:sta.

Kyseisessä jaksossahan näytettiin suomalaisten ohjelmien alkutunnareita. Katsellessani en voinut kuin ihmetellä miten hyvin olivat jenkkipojat materiaalinsa leikanneet. Tunnelma oli suoraan venäläisen telvision kulta-ajoilta.

Posted by Anonymous Kari Vuorio @ 9:54 AM #
 

Tai miten huonosti suomipojkar oman leiviskänsä hoitaa. Aika harvan suomalaisen ohjelman tunnarille voi antaa minkäänlaista tunnustusta. Yritän kuumeisesti miettiä hyviä, mutta ei tule mieleen. Ehkä se johtuu liian varhaisesta aamusta.

Posted by Blogger Antti @ 10:49 PM #
 
<< Home